Avrupa'ya Mobilya Hakkında Merak Edilenler

Haberler / Güncel

Avrupa'ya Mobilya Hakkında Merak Edilenler

Emirdağ’da Cennet Mobilya’nın konsept mağazasını kazandıran Dadaş Halı ve Mobilya Halit Aydın, Emirdağ’dan Avrupa’ya nasıl mobilya gönderildiğini ayrıntılarıyla anlattı.

Son zamanlarda Avrupa’da yaşayan gurbetçilerin Türkiye’den aldıkları mobilyaları evlerine kadar götürme seçeneğinin sıkça tercih edilmesiyle merak edilenleri anlatan Dadaş Mobilya, artık her şey bir telefon kadar yakın dedi.

-Müşterileriniz sizlerden ürünleri nasıl sipariş verebilir?
Dadaş Mobilya;“ Artık bir telefon kadar yakınız. Önce kataloglarımızı müşterilerimize dijital olarak gönderiyoruz. Daha sonra beğendiğiniz ürünü +90 538 682 24 30 WhatsApp hattımızdan bizimle iletişime geçerek detayları öğrenebilir, ürünü canlı olarak gösterebilir ve sipariş verebilirsiniz.”

-Ürünler kaç günde müşterinizin kapısında oluyor?
Dadaş Mobilya; “Ürünlerimizde ortalama üretim süremiz 4 hafta sürmektedir. Bu süre bazı ürünlerde daha az veya daha fazla olabilir. Beğendiğiniz ürüne göre arkadaşlarımız size yardımcı olacaktır. Üretim sonrası kargo süreci yaklaşık 2 hafta sürüyor. Ortalama siparişi verdikten 6 hafta sonra ürünleri kapınıza teslim etmiş oluyoruz.”

-Teslim alınan ürün hasarlı ise ne yapılıyor?
Dadaş Mobilya; “Teslim aldığınız ürünler sizin adınıza özenle paketleniyor. Ancak bazı durumlarda ufak arızalar veya hasarlar olabiliyor. Bu durumda hasarlı parçayı tespit edip en hızlı şekilde bir sonraki kargoya yetiştirerek size ulaşmasını sağlıyoruz. Suvermez Yolu’ndaki 3 ayrı toplamda 3200 metre kare mağazalarımızla mobilyanın yanı sıra halı, aksesuar, büro malzemeleri dahil tüm ürünlerimizle tüm Türkiye’ye ve tüm Avrupa ülkelerine mobilyalarınızı ulaştırıyoruz. Siz de Dadaş Halı Mobilya ailesine katılmak için vakit kaybetmeyin.”

-Avrupa ülkelerine fiyatlarınız nasıl belirleniyor?
Dadaş Mobilya; “Ürünlerin fiyatlarına ilave olarak posta kodunuza göre kapınıza teslim kargo bedelini hesaplayıp toplam fiyat veriyoruz. Kargo bedeli için +90 538 682 24 30 WhatsApp numaramızdan bilgi alabilirsiniz.”

Fotoğraflar

  • Okunma: 2692

Yorumlar (0)Yorum Yap