Bakan Eroğlu'nun Emirdağ Ziyareti

Haberler / Yerel 2009

Bakan Eroğlu'nun Emirdağ Ziyareti

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr.Veysel Eroğlu, Ak Parti belediye Başkan adayı Cengiz Pala’yı desteklemek için 1Mart 2009 Pazar günü Emirdağ’a geldi.Bakan Eroğlu’nu CumhuriyetMeydanında çok sayıda partili karşıladı. Partililerle kol kola AKP seçimbürosuna giden Eroğlu ve milletvekilleri burada konuşma yaparak halkaseslendiler. AKP Gençlik Kolları başkanı Yakup Yılmaz’ın sunumunda EmirdağBelediye Başkanı L.İhsan Dağ, Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan,Emirdağ Belediye Başkan Adayı Cengiz Pala ve Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr.Veysel Eroğlu konuşmalarını yaptılar. Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. VeyselEroğlu Emirdağ’da yapılan değişimden bahsederken Emirdağ Belediye Başkan Adayı CengizPala projelerinden bahsetti. Konuşma sonrasında esnaf ziyaretine çıkan AKPekibi son olarak Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettikten sonraEmirdağ’dan ayrıldı.

  • Okunma: 2514

Yorumlar (7)Yorum Yap

  • apaci

    yaw arkadasin biri bakana suc atmayin demis.akli ermiyor herhalde.bakanin emirdagina niye geldigini biliyormusun.
    tokinin anahtarlarini teslim edecekti.niye teslim etmedi.basbakan temsili anahtar vermis dogru ancak sahte anahtar verir.

  • insaf

    yaaa biraz insaf be bakan a çamur atmayın,sorumlu su varsa sayın belediye başkanınızdır.bakanın işi gücü bi emirdağ mı sandınız. koskoca türkiye nin bakanı na laf etmeyin sorumlu arıyorsanız başkanla uğraşın ,başkan çalışmadıysa sorumlusu bakan olamaz.. saygılarımla :oops:

  • mesut

    reader kardeşim gercekten cok ğüzel söz söylemişsin teprik ediyorum seni beş yıldır bakan emirdagını hatırlamıyordudamı şimdi buraya gelmiş laf yapıyor ne yapmış ismet ğülerin yaptıgı asfatın yamalıklarını yapamdı bunlar neymiş cengiz palanın arkasında tayip erdogan bakan varmış tam destekmiş yemin ediyorum emirdagını satar bunlar kardeşim belediyeye vize ister bu ak parti kardeşim akp gelmesinde kim gelirse gelsin hşca kalın mehmet kardeşim yayınlarsan sevinirim?

  • emirdagli abdulah

    vay bi hisimla bakan gelmis emirdagimiza acmis koca okulari fabirkalari acmis gitmis helal olsun bu akp yonetime gene basarmislar :lol: :lol: organize sanaiyi toki isleri ufak isler onla ugrasmamis vakitleri kisitli ya bizim emirdaglar iste hep ufak islerle ugrasiyolar ilaham emiiiiiiiii :lol: :lol:

  • TOKI ZEDELER

    BAKAN BEY ÖNCE SU TOKI EVLERINIVERSEYDIN YA ÖYLE DIYORLARDI YA. HANI ANAHTARLAR. NEREYE SAKLADINIZ ADAMLARIN EVLERININ ANAHTARLARINI. SIZ YAPACAKLARINIZI DEGIL, YAPTIKLARINIZ ANLATIN HALKA HANI NERDE TOKI EVLERI. NIYE GECISTIRDINIZ. UTANMADINIZMI 3 YIL SÜREN INSSAATA. NEREDE 16 AYDA TESLIM EDECEGINIZ EVLER. HANI NERDE? SIZ HALA YAPACAGIZ CAGIZ CAGIZ CAGIZ LARDAN BAHSEDIYORSUNUZ.YAPTIKLARINIZI EMIRDAGLILARA SÖYLEYIN SANE. BIZ EMIRDAGA 5 YILDIR HIC BIR SEY YAPAMADIK IKTIDAR OLARAK DEYIN SANE. 5 YIL HIC YAPMISLAR HALA CAGIZ CAGIZ CAGIZ DAN BAHSEDIYORSUNUZ. BIZIM EVLERIMIZ CÜRÜDÜ. SIZE NASIL OY VERCEK TOKI ZEDELER. TOKI ZEDELER BELIRLEYICI OLACAK BU SECIMLERDE. UNUTMAYIN YALAN SÖYLEMEYIN EMIRDAG LI HICBIR ZAMAN IKTIDAR PARTISINI SECMEMISTIR HEP BILDIGINI YAPAR. SIZIN IKTIDARIN NE YAPACAGINI GÖRDÜ. BIR TOKININ ALTINDAN KALKAMAYANLAR, BELEDIYE YATIRMLARININ ALTINDAN HIC KALKAMAZLAR. TOKI ZEDELER BUNU HERGÜN KAHVELERDE ANLATIYORLAR.

  • seçmen

    İşte proje, işte Bakanım, işte ak yürekli, ak kadrom, işte ak Emirdağlılar. Emirdağının 5 yılına mühür vurmak için burdayım. Bakanımın desteğiyle, hükümetimin desteğiyle ,
    devletimin desteğiyle sizin hizmetkarınız olmak için burdayım. Hepinize çok teşekkür ediyorum, geldiğiniz için onurlandırdığınız için çok çok teşekkür ediyorum.? DİYEN CENGİZ
    PALA YA BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ
    TEŞEKKÜRLER AK PARTİ TEŞEKKÜRLER BAKANIM TEŞEKKÜRLER CENGİZ PALA SONUNA KADAR ARKANIZDAYIZ DURMAK YOK YOLA DEVAM DURMAK YOK HİZMETE DEVAM

  • reader

    bu kadarina da pes...menfaat saksakcilarini arkana alip atip tutacagina bakan olarak emirdagimiza ne yaptigini soyle emirdaginda yapilan degisimden bahsetmis bakan bey ne degisimi herhalde meydandaki saatle isiklari farketmis kendileri....ak partinin yonetimindeki insanlara da bakinca;ben artik ak parti bu secimi almasinda kim alirsa alsin diyorum...