Başarılı Eğitim Ortamlarına Teşekkür

Haberler / Eğitim

Başarılı Eğitim Ortamlarına Teşekkür

Emirdağ İlçe Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Emirdağ'da okullarında sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda yapılan ve iyi uygulama örnekleri olarak nitelendirdiği bazı çalışmalarda görev alan Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğrenci, öğretmen ve idarecilerini makamında kabul etti.

Geçtiğimiz ay açılışı yapılan Cumhuriyet İlkokulu Zeka Atölyesinin oluşturulması sürecinde emeği geçen Okul Müdürü Müslim Ünal, okul müdür yardımcısı Murat Durmaz, okul öğretmenlerinden Sündüs Özdağ ve öğrencilerine teşekkür eden Kaymakam Kılıç, bu tarz öğrenme alanlarının sınıf ortamının dışına çıkarak öğrencilerimizin sanatsal, düşünsel ve kişisel gelişimlerini olumlu etkileyeceğini belirtti.

Ayrıca Mithatpaşa Ortaokulu Müzik öğretmeni Fatma Yasemin Durmaz ve öğrencisi Süeda Özgürlü’ye de ilçemizde düzenlenen çeşitli kutlama faaliyetlerinde yapmış oldukları müziksel etkinliklerinden dolayı teşekkür etti. Yapılan bu anlamlı ziyarete Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz’e bu etkinliklerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Emirdağ Kaymakamı Kılıç'ın makamında kabul ettiği personellerine Başarı Belgelerini bizzat vererek özellikle minik öğrencilerle yaptığı hoş sohbetten keyif aldığını belirterek; okul ve kurumların kültürel değerlerimizin korunması ve yaşatılması açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

  • Okunma: 1533

Yorumlar (0)Yorum Yap