Başkan Koyuncu, Esnaflarla Bir Araya Geldi

Haberler / Güncel

Başkan Koyuncu, Esnaflarla Bir Araya Geldi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, gurbetçi sezonu öncesinde esnaflarla bir araya geldi. Yapılan toplantı Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.İbrahim Aktepe, Emirdağ Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Aşık ve Emirdağ esnafının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Konuyla ilgili Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu şunları kaydetti; “Emirdağ Belediye Başkanı olarak Emirdağ İlçe esnaflarıyla bir araya geldik. Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri yapılacak olan toplantının ilki yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplantıda Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.İbrahim Aktepe, Emirdağ Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Aşık ve esnaflar katılım gösterdi. Yoğun geçecek olan gurbetçi sezonu öncesinde önemli kararlar aldık ve bu kararları önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Göreve geldiğimiz ilk günde dediğimiz gibi Emirdağ'ı Birlikte Yöneteceğiz....”dedi.

  • Güncelleme: 24.06.2019 20:06
  • Okunma: 2700

Yorumlar (6)Yorum Yap

  • özemirdaglı

    Emirdağdakı esnaflar bı mağzada dısarı acıyorlar beledıyenın dur demesı gerekır bu ıse kaldırımda sandalye masalar bisikletler beyaz esyalar gecılemez bır hal alıyor uzun carsı ve arka sokagı berbat bı goruntu ve beledıye hala goz yumuyor....

  • 03abisi03

    Kahve hanelerin önüne atılan masalar nihayet araç park edilen yerlere kadar uzadı kuaförün havlusu oduncunun çuvalı elektrikçinin kablosu derken araç park edilecek alanlar bön bön bakan kalıpsızlara mekan oldu ne gelen ne giden başkan zabıta görmüyor! Hayret

  • Gurbetçi

    Park yasaklarını Belçika'da belediye dikiyor esnaf dükkanının önüne iki plastik plaka koymuyor.

  • Cem Sultan

    Gurbetçi hemşehrilerimizin Avrupa'da uydukları yasalara nedense Emirdağ'da uymaları zor geliyor. Kanun , kanundur. Herkes için her yerde geçerlidir. Orada 11 ay kurallara uyup burada 1 ay istediğiniz gibi at koşturamazsınız.

  • Fatih

    sayın gurbetçi belçika'da dükkanların önüne park yasağı varken park edebiliyo musun. Emirdağ patagonya değil çalıştıgın memlekette kurallara uyuyorsan burada da uyacaksın.

  • Gurbetci

    Sayın başkan önemli sorunlardan biride esnafların dükkan önlerine araç park ettirmemeleri.sizden ricamız bunu çok iyi değerlendirmeniz şikâyet hattı kurun zabıta müdahale etsin. NOT : gurbetciyi ve orda yaşayan insanların sesi olun.