Başkan Koyuncu, Gönüllere Girmeye Devam Ediyor

Haberler / Güncel

Başkan Koyuncu, Gönüllere Girmeye Devam Ediyor

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İncili Mahallesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evini yenileyerek gönüllere girmeye devam ediyor.

Göreve gelmeden önce her zaman halkın içinde ve ihtiyaçları için hizmet edeceğinin sözünü veren Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İncili Mahallesinde ikamet eden bir vatandaşın yaşam şartlarının kötü olduğunun bildirilmesi üzerine Emirdağ Belediyesi Temizlik ekiplerine verdiği talimatla, vatandaşın evini baştan aşağı yenilenmesini sağladı. Evin tadilat ve tamiratının yapılmasıyla birlikte kullanılmayan eşyaları atılarak yerine kullanılabilir eşyalar getirildiği ve vatandaşın daha yaşanabilir bir ev sundukları öğrenildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yaptığı açıklamada; "Halkımızın her daim yanındayız. İyi günde de kötü günde de bizler, sizlerin hizmetindeyiz. İncili Mahallesinde bulunan bir hemşerimizin yardıma ihtiyacı olduğunun bildirilmesi üzerine, Temizlik İşlerinde görevli arkadaşlarımız tarafından çok kısa bir sürede kimilerine göre küçük ama hemşerimizin yaşamına büyük bir dokunuşla evini yeniledik. Bundan böyle düzenli olarak temizlik ve bakım hizmetleri Emirdağ Belediyesi tarafından karşılanacaktır. Göreve gelmeden ne dedik; Gönül Belediyeciliği için bu yola çıktık. Gönüllere dokunan her güzelliğin yanındayız." dedi.

  • Okunma: 2414

Yorumlar (0)Yorum Yap