Başkan Koyuncu, İnkılap Mahallesini Dinledi

Haberler / Güncel

Başkan Koyuncu, İnkılap Mahallesini Dinledi

İlçede yaşanan sıkıntıların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunmak, vatandaşların talepleri dinlemek ve yapılan hizmetleri vatandaşlara anlatmak amacıyla Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından düzenlenen 'Mahalle Buluşmaları' devam ediyor.

Başkan Koyuncu vatandaşlarla kucaklaşmaya ve taleplerini bizzat dinlemeye verdiği önem kapsamında, Emirdağ Şehit Er İsmail Çelik Parkında, İnkılap Mahalle Muhtarı Mesut Şahin ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Koyuncu samimi ve içten bir şekilde vatandaşların taleplerini dinleyerek dört yılda Emirdağ'a ve İnkılap Mahallesine kazandırdığı projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Parka gelen çocuklarla da özel olarak ilgilenen Koyuncu onlara çeşitli ikramlar da bulundu.

Başkan Koyuncu müjdeyi verdi; "Bu yıl İnkılap Mahallesinin tamamına doğalgaz verilecek"

Belediyecilik, sorunlara anında müdahale edebilme yeteneğidir diyen Başkan Koyuncu, "Ekibimizle birlikte seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için gece gündüz canla başla çalışıyoruz. İlçemize çağ atlatan projelerimizi sizlerle paylaşmak için Başkan Yardımcımız ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte buradayız. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dinledik ve projelerimizle ilgili kendilerine bilgi verip fikirlerini aldık. Bütün mahallelerimizde olduğu gibi İnkılap Mahallemizde de alt ve üst yapı çalışmalarımız devam edecek ve en önemlisi bu yıl İnkılap Mahallemizin tamamına doğal gaz vereceğiz inşallah. Hepimiz için çok faydalı bir toplantı olduğu kanaatindeyim. Burada ortaya konulan ortak akıl çok değerli. Toplantımız inşallah hayırlı hizmetlerimize vesile olur. Bölgesel toplantılarımız önümüzdeki günlerde de sürecek. Emirdağ'ı ,ortak akılla, el ele, gönül gönüle yönetmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullanarak mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Toplantıda söz alan İnkılap Mahalle muhtarı Mesut Şahin, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya Emirdağ'a yaptığı yatırımlar ve gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı mahalle sakinleri adına teşekkür etti. 

  • Okunma: 1206

Yorumlar (0)Yorum Yap