Başkan Koyuncu, Kurum Ziyaretlerine Başladı

Haberler / Güncel

Başkan Koyuncu, Kurum Ziyaretlerine Başladı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Vali, Emniyet Müdürü, Alay Komutanı, Sağlık Müdürü ve Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürünü ziyaret etti

SERKAN BAŞKAN
ZİYARET TURUNDA

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Afyon protokolüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Önce Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret eden Başkan Koyuncu, çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi ve Vali Tutulmaz’ı gurbetçi şenliğine davet etti.
Uzun süredir devam eden ve temmuz ayında gerçekleştirilen şenliğe gurbetçiler yoğun ilgi gösteriyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Jandarma Alay Komutanı Hamza Çömez’i ziyaretinde, Emirdağ’a okçuluk kulübü kurulması konusunda ön çalışma yapıldı. Belediyenin destekleriyle hayata geçirilecek okçuluk sayesinde bir çok gencimize ata sporumuz sevdirilecek ve bu branşta önemli başarılar elde edilmesine çalışılacak.

Başkan Koyuncu, Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’a olan ziyaretinde Emirdağ’da yapılması planlanan çalışmalar anlatıldı. Başkan Koyuncu “Güvenlik güçlerimize her türlü desteği vermek asli görevlerimizdendir. Hem Polisimize hem de askerimize destek olacağız, işbirliği içinde olacağız” dedi.

Sağlık Müdürü Uzm Dr. Serhat Korkmaz’ı da makamını da ziyaret eden Başkan Koyuncu “Sağlık yatırımları konusunda önemli yatırımlar aldık. Bu konuda Sayın Milletvekillerimize ve Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyorum. Biz Emirdağ Belediyesi olarak her zaman bütün kurumlarımızla işbirliği içinde olacağız” diye konuştu.


Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu günün son ziyaretini Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Şeref Karakaya’ya gerçekleştirdi. Yıllarca inşaat halinde kaldıktan sonra göreve getirilen Karakaya, inşaatı bitirmiş ve merkezin bu günlere gelmesini sağlamıştı. 5 yıldır Afyon Polis Moral Eğitim Merkezinin Müdürlüğünü yapan Şeref Karakaya, Emirdağ Belediye Başkanı Koyuncu’ya tesisi gezdirdi ve bilgiler verdi.
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, bütün kurumlarla işbirliğine büyük önem verdiklerini belirterek “Diğer kurumlarımıza da ziyaretlerimiz devam edecektir” dedi

  • Güncelleme: 26.07.2019 01:00
  • Okunma: 1563

Yorumlar (0)Yorum Yap