Başkanın Derdi, Emirdağ'a Ne Kazandırırım

Haberler / Medya

Başkanın Derdi, Emirdağ'a Ne Kazandırırım

Geçtiğimiz Cuma günü ilçemiz Belediye Başkanı Sayın Serkan Koyuncu ile sosyal medya üzerinden bir canlı yayınımız oldu. Yedinci ay öncesi Sayın Başkan’a merak edilenleri soralım ve cevapları ilk ağızdan alalım dedik.

Öncelikli konu; her zaman olduğu gibi yine doğalgaz konusu idi. Doğalgazla ilgili geniş bir alan çizdi Sayın Başkan ve bu alanlar inşallah bu kış doğalgazla ısınacak dedi. Bunun dışında göreve geldiği günden bu yana yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. 15. Gurbetçi Festivalinden ve bu festivale katılacak isimlerden bahsetti.

Asfalt çalışmalarının neden yaz aylarına bırakıldığını, yaptıkları asfalt ve parke taşı döşemelerinden bahsetti. Program sonunda Emirdağ için neler düşündüğünü Emirdağ için gece-gündüz nasıl çalıştığını anlattı. İzlemek isteyenler hem Emirdağ Belediyesi’nin hem de Emirdağ Gazetesi’nin facebook hesabından yayını tekrar izleyebilirler. Gördüğüm kadarıyla Sayın Başkan ‘ilk günkü heyecanla Emirdağ’a ne kazandırırım’ bunun hesabını yapıyor. Şimdiye kadar gerçekten önemli hizmetlere imza attı. Bunlardan bir tanesi o günkü programda da anlattığı asfalt çalışmaları. Daha önce Emirdağ’ın sadece Eskişehir Caddesi’nde sıcak asfalt ve aydınlatma varken bugün Suvermez Caddesi, Balcam-Dereköy Caddesi, Karacalar Yolu, 15 Temmuz Şehitler Caddesi sıcak asfaltla kaplandı ve bir kısmı ışıklandırıldı bir kısmı da önümüzdeki günlerde ışıklandırılacak. İhtiyaca göre gerekirse başka caddelerde de asfalt çalışması yapabiliriz dedi. Emirdağ’a kazandırdığı ve kazandıracağı her hizmet için bir Emirdağlı olarak kendisine teşekkür ediyorum.

Tabii bu arada Sayın Başkan’ın canının sıkıldığı, hevesinin kırıldığı noktalar da oluyor. Son olarak sosyal medyada Belediye Hayvan Barınağı ile ilgili dün ortaya atılan görüntüler... Bu görüntülerde köpeklerin yediği şeyin kendi yavrusu olduğu iddia edilmiş ancak bugün yapılan açıklamada köpeklerin ‘tavşan’ yediği belirtiliyor. Bu konuyla ilgili gereken inceleme yapılacaktır.

Burada ihmali veya suistimali olanlar varsa yine gereken yapılacaktır. Bu görüntülerin kimler tarafından, neden sosyal medyaya sızdırıldığını bilemiyorum. Elbette ki görüntüler can sıkıcı. Ancak gereken de yapılacaktır diye düşünüyorum. Yarın Kurban Bayramı’nı idrak edeceğiz. Öncelikle tüm okuyucularımızın ve hemşehrilerimin ayrıca Türk-İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyor, nice bayramlara hep birlikte erişmek dileğiyle; sağlıcakla kalın, Allah’a emanet olun...

  • Güncelleme: 07.07.2022 23:44
  • Okunma: 1064

Yorumlar (0)Yorum Yap