Başkanın Göz Yaşları

Haberler / Özel Haber

Başkanın Göz Yaşları

Kanal 3’te yayınlanan Başkanlar Konuşuyor adlı programa konuk olan Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala programda gözyaşlarını tutamadı. Programda belediye işçisi bir babanın oğlu olarak dünyaya geldiğini dile getiren Pala, Belediye Başkanı olmaktan memnun olduğunu söyledi. Başkan sözlerine şu şekilde devam etti: “Mükkemmelliyetçi bir yapıya sahibim. En güzel, en kalitelisi olsun istiyorum. Alt yapıya çok önem veriyorum. Çok para gömdük, alt yapıya. Oraya yatıracağım parayla süsleme yapsaydım; Emirdağ’ı kimse tanıyamazdı. Emirdağ’da 500 bin fidan diktik. Emirdağ, önümüzdeki dönemlerde Avrupa şehirlerindenfarkı kalmayacak.” dedi. Başkan Pala’ya bir sürpriz yalan Başkanlar Konuşuyor programı ekibi; Başkan Pala’nın evini ziyaret etti.Eşi Dudu Pala ve oğul Görkem Pala ile sohbet eden program sunucusu Cengiz Pala’nın bilinmeyen yönlerini sordu. Başarılı her erkeğin arkasında bir bayanın bulunduğunun dile getirilmesi üzerine Dudu Pala "Emirdağ’ı seviyoruz; hizmetten mutlu oluyoruz" dedi.

Oğul Görkem Pala "Babamla en büyük hobimiz Beşiktaş sevgisidir. Birlikte Beşiktaş maçlarına gitmeyi, evde maçları seyretmeyi özledim" dedi. Bunun üzerine canlı yayında stüdyoda bulunan Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ailesinin bu görüşleri üzerine göz yaşlarını tutamadı.

  • Güncelleme: 01.08.2011 13:41
  • Okunma: 5245

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • HAKAN

    BEN AYDIN ARKADAŞA KATILIYORUM.
    YEDİNCİ AYDA GURBETÇİLER GELİYOR DİYE BOL BOL REKLAM.BOLVADİN ALT YAPI MESELESİNİ ÇÖZELİ ON YIL OLDU KAPTAN İSİMLİ KARDEŞİM.ORGANİZE SANAYİ DEKİ YERLERİ BEDAVA VERİRSEN HEMDE YABANCILARA YER KALMAZ.SAYIN BAŞKAN BELEDİYE DÜKKANLARINI NEDEN SATTINIZ, KAÇA SATTINIZ ,PARASINI NE OLARAK KULLANDINIZ ? AÇIKLAMA YAPARSANIZ SEVİNİRİM

  • mustafa

    altyapıda hiçbir çalışma yapılmadıki. neden yalan söylüyorsun. hangi caddenin hangi bulvarın yada mahallenin kanalizasyon hattını yeniledin? hangi yerde içme suyu hattı yenileme çalışması yaptın? hangi elektrik telefon hattını yer altına çektin? hangi yağmur suyu gidişlerini yaptın? yakında doğalgaz gelecek diyorsun bununla ilgili hangi ön hazırlıkları yaptın? doğalgaz hatlarının geçeceği yerlerin projeleri hazırmı? fizibilitesini yaptınmı? bütün emirdağ şehiriçi yolları bozuk bunları neyapmayı düşünüyorsun? altyapı bunlardır. bu çalışmaların yapıldığını dünyadaki hangi emirdağlı gördü duydu? lütfen... yalanla emirdağ gemisi yürümez.

  • kaptan

    YAU ARKADASLAR SIZ KÖRMÜSSÜNÜZ KIRKYILDA EMIRDAGINA BASKAN GELDI BIRAKIN ADAM GÖREVINI YAPSIN YAPIYODA SIZ NEDERSENIR DEYIN SÖYLE EMIRDAGINIA BAKIN ESKI BELEDIYE BASKANLARIYLA KARSILASTIRIN ? NASIL DEYISMIS.
    EMIRDAGINA ÜLKER GELECEK
    EMIRDAGINA KENT ORMANINA HOTEL YAPILACAK
    EMIRDAGINA IS YERLERI ACILACAK
    EMIRDAGIN NUFUS AZALMSI KESILECEK
    EMIRDAGIN ORGANIZE SANAYIDE YERKALMADI SATIN ALINACAK.
    BEN YURDISINDA KALIYORUM DIYER KAZALARA BAKARSAK MESELA BOLVADIN GIBI VALLA EMIRDAG DEYISIYO ?
    BENDE FIKRIMI BU SENE DEYSIRDIM GÖRÜNCE.
    BAKIN CAYDEREYE BAKIN SÖYLE ETRAFA DEYISIKLER OLUYOR
    HERSEY ZAMANLA HEMEN OLMAZ BASKANIMA SAYGILARIMLA.

  • AYDIN

    SAYIN BAŞKANIM CÜMLENİZ YANLIŞ OLMUŞ GALİBA.
    ALT YAPI ADINA EMİRDAĞA HİÇ BİR ŞEY YAPILMADI AKSİNE SÜSLEME YAPILDI.HATTA BOL BOL KENDİ REKLAMINIZ YAPILDI BENCE. EN UFAK YAĞMURDA HER TARAF SEL SELE. SEBZE PAZARINDAN SELE KARIŞAN BİR DOMATES AYNI DAKİKA DA TA LİSE YOLUNDA DOLAŞIYOR. BİRAZDA EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM. BU AĞLAMA İŞİ DE GALİBA AKP DE ÇOK MODA. SAYGILAR.