Bayramda Ziyaretçi 3 Bini Geçti

Haberler / Güncel

Bayramda Ziyaretçi 3 Bini Geçti

Emirdağ Selman-i Farisi Kültür Evi’nde bayram bereketi
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun talimatları ile restore edilerek hizmete giren Emirdağ Selman-i Farisi Kültür Evi’ni bayram süresi boyunca 3 bin 172 kişi ziyarette bulundu. Gelen ziyaretçilere Emirdağlı yazarların eserlerinden bin 146 adet kitap hediye edildi.


Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in destekleri ile Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun girişimleri ile ‘Emirdağ Selman-ı Farisi Kültür Evi’ geçtiğimiz günlerde hizmete girmişti. Başkan Koyuncu, eski İnkılap İlkokulunu restore ederek, ilçenin tarihi ve kültürünü ‘Emirdağ Selman-ı Farisi Kültür Evi’nde yaşatıyor. Bayram boyunca açık kalan Selman-ı Farisi Kültür Evi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, ilçenin tarihine ve kültürüne sahip çıkan başkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.

Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi
Emirdağ Selman-ı Farisi Kültür Evi’nin bayram boyunca yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Gelenek ve göreneklerimizden ve tarihten izler taşıyan, geçmişten geleceğe yolculuk yaptıran ‘Selman-ı Faris-i Kültür Ev’imizi bayram süresi boyunca 3 bin 172 kişi ziyarette bulundu. Gelen ziyaretçilerimize Emirdağlı yazarlarımızın eserleri olan bin 146 adet kitap hediye ettik. Vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüşümler aldık. Bu da bizi oldukça memnun etti” dedi.

  • Okunma: 1315

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • Gurbetci

    Ad bir boncuk. Hiç fark etmiyor, niyet önemli. Her kimin emegi geçmişse tesekkürler çok güzel olmuş. Emirdaga herkim ne yapiyorsa ellerine emegine sağlık. Birlikten güç dogar. Bırakalım şu particiligi, bize en büyük zarar.

  • savaş

    İnkilap İlkokulunu okudum.Bu ismi çokmu aradınız. Emirdağın kuvayi milliye kahramanlarından birinin adını koyamadınızmı

  • alp kılıç

    yapım güzel de o isim ne ya ?

  • murat

    Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Allah razı olsun.