BBP Belediye Başkan Adayı, AK Parti Lehine Adaylıktan Çekildi

Haberler / Siyaset

BBP Belediye Başkan Adayı, AK Parti Lehine Adaylıktan Çekildi

Yerel seçimlere yaklaşık olarak bir yıldır hazırlanan Büyük Birlik Partisi Emirdağ İlçe Teşkilatı, Emirdağ Belediye Başkan adayı olarak İsa Şahbaz'ı aday göstereceklerini her platformda dile getiriyordu. Parti teşkilatları tarafından BBP Emirdağ Belediye Başkan adayı gösterilen İsa Şahbaz, sosyal medyada ve birçok basın yayın kuruluşuna Emirdağ hakkında yapacağı projelerle ilgili demeçler veriyordu.

Ocak ayının son günlerine girilirken; BBP Emirdağ Belediye Başkan Adayı İsa Şahbaz, AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığına yaptığı ziyarette İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük ve Belediye Başkan adayı Serkan Koyuncu'yu ziyaret eden BBP Emirdağ Belediye Başkan Adayı İsa Şahbaz burada yaptığı görüşme sonrası adaylıktan çekildiğini açıkladı.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada; "Cumhur ittifakı ortağımız Büyük Birlik Partisi’nin belediye başkan adayı İsa Şahbaz,teşkilatımızı ziyaret ederek,adayımız Serkan Koyuncu’yu desteklediğini ve bu nedenle adaylıktan çekildiğini beyan etmiştir. Alınan karar Emirdağ’ımıza ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

  • Okunma: 3244

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • ali kemal

    helal olsun güzel insanlar... emirdağımız için gün birlik günü. kavga eden taraf değil hizmet eden tarafta olmalıyız.

  • Emirdagli

    Helal olsun abim sana büyük yürekli bir insan memleketini seven memleket aşığı