BEB’den Emirdağ’a Bir Mont Bir Bot

Haberler / Güncel

BEB’den Emirdağ’a Bir Mont Bir Bot

BEB (Belçika Emirdağlılar Birliği) soğuk kış günleri içerisinde, yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına giyecek yardımı kampanyası başlattı. Emirdağ'da ihtiyaç sahibi yardıma muhtaç ailelerin çocuklarını sevindirecek bir kampanya olacak. BEB (Belçika Emirdağlılar Birliği) Belçika'daki yardımseverlere bir çağrı yaparak bu kış çocukların yüzlerini güldürmeleri çağrısı yaptı.

BEB (Belçika Emirdağlılar Birliği) "Çocuklar Üşümesin" bu kampanya ile Belçika'daki yardımseverlerin, yine çığ gibi yardımları ile bu kampanyada yer alacaklarına inanıyor.

Ülkelerin ekonomisini ve toplumu maddi manevi olumsuz etkileyen salgın sürecinde, BEB (Belçika Emirdağlılar Birliği) Belçika'dan her yıl olduğu gibi yine çocukları unutmadı. BEB, çocukları kış aylarında soğuktan korumak ve sevindirmek için yeni yardım kampanyası ile memlekete bir yardım eli daha uzatacaklar.

BEB (Belçika Emirdağlılar Birliği) kampanya'da bir çocuğa; Mont (Kaban), Ayakkabı (Bot), Bere, Eldiven ve Şal ile giydirecekler.

BEB (Belçika Emirdağlılar Birliği) Başkanı Osman Mızrak "BEB kurulduğu günden itibaren memleketimize her zaman yardımda bulunduk ve hemşerilerimizin bir nebze yardımına koştuk. Her kampanyamızda yardım elini uzatan Belçika'daki hemşerilerimizden Allah razı olsun. Bu yıl soğuk kış günlerinde, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kışlık giyecek kampanyası başlattık. İhtiyacı olan çocuklarımızın kışlık giysilerini alarak onların yüzünü güldürmeyi düşündük. Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluğu görmek dünyalara bedeldir. İnsanlık sevgi, şefkat ve merhamet ile ayakta duracak. Yine her zaman olduğu gibi memleketteki hemşerilerimizin yanınızdayız. BEB olarak her yıl yaptığımız gibi bu yılda allah izin verirse yine en kısa sürede kampanyayı tamamlayıp, yardımlarımızı memlekete ulaştıracağız. Belçika'daki duyarlı hayırsever ve yardımseverleri kampanyaya davet ediyorum. Haydi gelin, bu soğuk kış günlerinde çocuklarımızın yüzünü güldürelim ve sevindirelim"

  • Okunma: 2529

Yorumlar (0)Yorum Yap