Bekir Kasap, Neden Aday Olduğunu Anlattı

Haberler / Genel 2015

Bekir Kasap, Neden Aday Olduğunu Anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Bekir Kasap, Kanal 3 ekranlarında yayınlanan br televizyon programına konuk oldu ve neden aday olduğundan bahsetti.

Bir saat süren programda Bekir Kasap 5. kez Milletvekili adayı olduğunun altını çizerek kendisinin bir çiftçi ve halk çocuğu olduğunu dile getirdi. Kasap sözlerine şöyle devam etti; "Ben halk çocuğuyum. Vatandaşlarımızın arasından geliyorum. Vekil olursam cep telefonumu danışmanım değil kendim açacağım. Ben her zaman önseçimden yana olan biriyim. Tüm seçimlerde de önseçim olsun istiyorum. Hür iradeleriyle seçmenlerin seçtiği kişilerin seçtiği kişilerin hep yanında olacağım. Buradan bir söz veriyorum. Vekil olursam maaşımın yarısını örgütlerimle paylaşacağım." dedi.

Afyonkarahisar'da CHP Milletvekili olanların parti yönetimine girmemelerini eleştiren Kasap, vekiller parti yönetimi gibi yerlerde görev alsalar kontenjan olurlar ve Afyonkarahisar'daki CHP'lilerin önlerini açarlar." dedi. Genel siyasi konular üzerine de konuşan Kasap; "Afyonkarahisar'ı-Emirdağ'ı ben temsil edeceğim. Gurbetçilerimizin oyları çok önemli. Orada kullanılacak oy geneli etkileyecek ve CHP'den iyi bir sıra alırsam bu oy oranını ben iyi seviyelere çıkaracağım. Emirdağlı adayları iyi sıraya yazan oy artışını gerçekleştirir. Oy artırabilecek bir adayım. Ben diğer partideki adaylara göre ben daha şanslıyım."dedi.

Bekir Kasap, 29 Mart'ta Afyonkarahisar'da gerçekleşecek CHP ön seçimi için de "Onuncu sırada on numaralı aday" sloganıyla delegelerin karşısına çıkıyor.

  • Okunma: 2380

Yorumlar (0)Yorum Yap