Belçika Konsolosluğu'nda Tuvalet Sıkıntısı

Haberler / Özel Haber

Belçika Konsolosluğu'nda Tuvalet Sıkıntısı

Avrupa’da ciddi sayıda gurbetçi vatandaşa sahip Emirdağ'da Batı Avrupa'ya ziyaretler devam ediyor. Bu ziyaretlerin kimi kalıcı, kimi de turistik amaçlı olurken; öncelikli olarak Ankara’da bulunan vize işlem merkezi ve konsolosluklara başvuruların yapılması gerekiyor. Bu başvurular için Emirdağ’da bulunan firmalar haftanın belli günlerinde Ankara’nın yolunu tutan Emirdağlılar,ın özellikle Belçika Konsolosluğu’nda çektikleri zorluklar dilden dile dolaşıor. Alınan bilgiye göre; vatandaşların en önemli ihtiyaçlarından birisi olan tuvalet ihtiyacının giderileceği bir yerin olmaması ve söz konusu yerlerde yetkililerin tuvalet ihtiyacı gelen vatandaşları ana cadde üzerinde bulunan özel bir restauranta gönderdiyor. Özellikle son yıllarda yaşlı anne ve babasını Belçika’ya götüren gurbetçilerin aileleri durumdan etkilendiklerini ve bu duruma bir an önce çare bulunmasını istediler.

  • Güncelleme: 04.10.2009 23:30
  • Okunma: 6210

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Mustafa

    Tek sorun tuvalet değil... Keşke onlara önem verdiği kadar insanlara da önem verseler..! Kuzenim Belçika'ya gitti. Evrakları pasaportu vize gibi her şeyi tamdı... Ama uçakla Belçika'ya inmiş ve kuzenimi Belçika'ya sokmuyorlarmış ve üstelik onu almaya gelenleri de göstermiyorlarmış..! Bu nasıl bir şey..!!! Turistler burada, Türkiye'de ellerini kollarını sallayarak dolanıyorlar...! Şikayet edilebilecek bir makamda yok..!

  • burak

    keske tek sorun wc olsa insanlara havan gibi davranıyorlar.tefonda bilgi almak istediginizde suratınıza telfonu kapabilecek kadar çüretkar davrana biliyorlar,belçika vatandaşı bile olsanız rendevu almadan tek bir soru bile sormak için kapıdan içeri sokmuyorlarilginç olan ise aksanını yanlıs anlamadıysam belcika konsaloslugunda bir hollandalı çalışa biliyordüşünün türk konsolosluğunu aradıgınızda arap bir vatandaş telefonu acyor yada cinli bir vatandaş komik sorun olan bu yapılanların hükümetyetkilerinden hiçbirinin haberi yokzaten şikayet edebileceginiz bir mercide yok sanırım