Belçika'da Türk Bayrağını Kap Gel

Haberler / Güncel

Belçika'da Türk Bayrağını Kap Gel

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin (TSK), Afrin operasyonunu başlattığı günden bu yana, dünya basınında ve kamuoyunda Türkiye aleyhine kampanyaların artması üzerine UETD-Belçika Başkanı Basir Hamarat, Belçika’da yaşayan Türk sivil toplum örgütlerine yönelik bir çağrıda bulunarak birlik ve kardeşlik mitingine katılmaya davet etti.

25 Şubat 2018 pazar günü saat 13:00’de, Avenue de la Joyeuse Entree 1000 Brüksel adresinde “Bayrağı Al Vatan Görevine Gel. Birlik Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi” adı altında düzenlenecek gösteride sadeceTürk bayraklarının miting alanına getirilmesine izin verilecek.

Bu yönde yapılan duyuruyu okuyucularımızın ilgisine bilgisine sunuyoruz:
Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin operayonunu başlattığı günden bu tarafa Dünya basını va kamuoyunda Türkiye aleyhine kampanyaların yürütülmekte olduğunu görüyoruz.

Terör örgütü mensupları ve yandaşları tarafından da Türkiye’yi haklı davasında haksız duruma düşürmek ve terörle mücadelede geri adım atmasını sağlamak için çok yoğun bir algı operasyonu var.

Camilerimize, deneklerimize ve millet varlığımızı temsil eden her mekana yönelik saldırılar Avrupa genelinde 50’nin üzerine çıktı. Her hafta sonu bu örgütleler ve yandaşları Avrupa ve Belçika meydanlarında terör örgütü ele başının posterlerini ve paçavralarını sallayarak ‘Türkiye Kürtleri Katlediyor’ algısını oluşturma derdindeler. Bu yüzden Türkiye’nin ve Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu, Türkiye’nin barıştan başka bir şey istemediğini, kimsenin toprağında gözü olmadığını, kendi sınır güvenliğini ve iç güvenliğini tehdit eden bütün terör örgütlerine karşı başlattığı bu operasyonun Kürtlere yönelik olmadığını haykırmak için hiç bir derneğin veya kuruluşun tekelinde olmayan, bayrağını, milletini ve vatanını seven herkesin katılmasını beklediğimiz bir miting düzenlenecek. 25/02/2018 Pazar günü saat 13:00’de Brüksel’de yapılacak olan bu mitinge kalabalık bir katılım sağlanması azami önem taşımaktadır. Zira sayısal görünürlülük kamuoyunda konuya gösterilen ilgiyi yansıttığı gerçeğini unutmamalıyız.

Yasaklı olmalarına rağmen terör örgütleri binlerce katılımcıyla bu gösterileri yapabiliyorsa millet olarak bizim hiçbir bahanemiz elbette ki, olamaz.

“Bayrağı Al Vatan Görevine Gel. Birlik Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi”
Yer: Avenue de la Joyeuse Entree 1000 Bruxelles
Tarih: 25 Şubat 2018 Pazar
Saat:13:00

  • Okunma: 2482

Yorumlar (0)Yorum Yap