Belçika'dan Emirdağ'daki Çocukları Sevindirecekler

Haberler / Güncel

Belçika'dan Emirdağ'daki Çocukları Sevindirecekler

BEB (Belçika Emirdağlılar Birliği) Ramazan ayı içerisinde yaptığı erzak yardımı sonrası, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sevindirecek bir yeni kampanya başlattı. BEB bu kampanya ile Ramazan ayı içerisinde, yaklaşan bayramda çocukların yüzlerini güldürecek.

Ülkelerin ekonomisini ve toplumu maddi manevi olumsuz etkileyen salgın sürecinde, BEB Belçika'dan çocukların yanında yer almak için, onları bayramda sevindirmek için yeni yardım kampanyası ile memlekete bir yardım eli daha uzatacak.

BEB (Belçika Emirdağlılar Birliği) Başkanı Osman Mızrak "Ramazan ayı öncesinde erzak yardımı ile hemşerilerimizin bir nebze yardımına koştuk. Tüm yardım elini uzatan hemşerilerimize Allah razı olsun. Bu yıl ramazanda memleketimize gidemedik, bayramda da gidemeyeceğiz ama kalbimiz onlarla. Bu yıl bayramda, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet alabilmek için kampanya başlattık. İhtiyacı olan çocuklarımızın bayram giysilerini alarak onların yüzünü güldürmeyi düşündük. Küçükken bir gün önceden bayramlıklar başucumuzda durur, bayram namazına giderken giyerdik. Herkesin üzerinde güzel bir elbise olur. Bayramlık gerçekten çocuklar üzerinde farklı bir psikolojik etkiye sahip. Bu bayram bizim ulaşabildiğimiz ihtiyaç sahibi çocukların boyunları bükük kalmasın diye bu yardım kampanyasını başlattık.Yine her zaman olduğu gibi memleketteki hemşerilerimizin yanınızdayız. BEB olarak her yıl yaptığımız gibi bu yıl da Allah izin verirse yine en kısa sürede tamamlayıp, yardımlarımızı memlekete ulaştıracağız. Belçika'daki duyarlı hayırsever ve yardımseverleri kampanyaya davet ediyorum. Haydi gelin, bayram günü çocuklarımızın yüzünü güldürelim ve sevindirelim." dedi.

  • Okunma: 3245

Yorumlar (0)Yorum Yap