Belçika'dan Uçuşları Başbakan'a İleteceğim

Haberler / Güncel

Belçika'dan Uçuşları Başbakan'a İleteceğim

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu, Emirdağ'da ulaşım konularında ve Emirdağlı gurbetçilerin Zafer Havalimanına uçuş gerçekleştirilmesi için Başbakan Binali Yıldırım ile görüşme gerçekleştireceğini dile getirdi.

Hızlı Tren konusunda da Emirdağ'da istasyon olacağının altını çizen Eroğlu, Ankara Polatlı durağından sonra Emirdağ durağının olacağını daha sonra Afyon'dan diğer illere geçileceğini dile getirdi.

Kütahya'daki Zafer Havalimanı'yla ilgili çalışmaların devam ettiği ve seferlerin artırılması, Belçika'dan seferlerin konulmasının üzerinde durduğunu söyledi. Eroğlu; "Sayın Başbakanımıza ve Türk Hava Yolları yetkililerine konuyu ileteceğiz. En azından Belçika-Zafer Havalimanı seferlerinin yapılmasını isteyeceğiz."

Yol konularında Emirdağ çehresini değiştirdiklerini dile getiren Eroğlu "Üç talebiniz vardı benden. Talebin birisi Bolvadin-Emirdağ arasındaki yolu yaptırın demiştiniz. Öncelikle Dörtyol kavşağı ve Emirdağ arasını bölünmüş yol olarak yaptırdık. Şimdi de Bolvadin-Emirdağ arası yapılıyor. Bir de çok kamyonun geçtiği Emirdağ-Davulga-Yunak arasının yolları var. Onun da projesi yapıldı. Yakında inşaat başlayacak." dedi.

  • Okunma: 4223

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • frds

    Açıldığından bugüne o havalimanına kaç uçak indi? Siz kaç uçak taahhüt etmiştiniz? Taahhüdünüz gerçekleşmediği için ilgili şirkete hazineden ne kadar ödeme yapıldı? Milleti aptal yerine koyup cek cak cuk edebiyatı yapıyorsunuz. Vakit Emirdağ vaktiyniş!!!!!! Emirdağ'ın Belçikada 5 milletvekili var. AKP 16 yıldır iktidarda. Neden 1 Emirdağlı milletvekili yok? Ve neden sen bunca yıldır milletvekili ve bakansın?

  • gömü-emirdağ arası

    emirdağ afyon iline bağlı olmasına rağmen gömü emirdağ arası bölünmüş yol neden yapılmaz