Belçikalı Türkler'den Maç Geliri Afad'a

Haberler / Güncel

Belçikalı Türkler'den Maç Geliri Afad'a

Dünya Basketbol Şampiyonası elemelerinde Belçik Türkiye ile karşı karşıya gelecek. 27 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 20.30’da Mons Arena’da oynanacak karşılaşma için BizzTürk derneği bir kampanya başlattı.

Bizz Türk derneği Genel Koordinatörü Safa Akyol yaptığı açıklamada; “Ülkemizin zor günler geçirdiği şu günlerde Belçikalı Türkler olarak birlik ve beraberliğimizin en üst noktalarda yaşıyoruz. Depremden etkilenen yerlere elimizden geldiğince en fazla yardımı nasıl ulaştırabiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. Doyduğumuz ülke Belçika ile anavatanımız Türkiye arasında oynanacak bu karşılaşmadan elde edilecek geliri Türkiye’de AFAD’a bağışlama kararı aldık. Mons’a otobüslerle gideceğimiz milli maç için 50 Euro olacak biletleri Sıla Tour’dan temin edebilirsiniz.” Dedi.

Belçika-Türkiye spor organizasyonu koordinatörü Murat Koyuncu tarafından verilen bilgide; "500 bileti bir saat gibi kısa bir sürede tükettik. Belçikalı yetkililerden 1000 bilet daha talep edeceğiz. İnşallah ne kadar çok bilet, o kadar çok yardım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

  • Güncelleme: 14.02.2023 23:47
  • Okunma: 1272

Yorumlar (0)Yorum Yap