Belediyeciliğin Markasından Özpolat'a Destek

Haberler / Yerel 2009

Belediyeciliğin Markasından Özpolat'a Destek

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Demokratik Sol Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat ve ekibini makamında ağırladı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Demokratik Sol Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat’tan projeleri dinledi ve Özpolat’ın projelerini nasıl yönlendireceği hakkında öğütler verdi. Büyükerşen Emirdağ ekibiyle sıcak sohbeti sırasında: İktidar partisi AKP ülkemize hiçbir şey yapmadı. Son olarak Eskişehir Şeker Fabrikasını satacak. İktidar ülkeyi krize götürüyor. Buna acilen çare bulunması gerekiyor. Emirdağ halkına karşı sempatimi herkes bilir. Emirdağ’ın gelişmesi için sizin gibi bir ekibin kazanması gurur verici olur. Vakit bulursam Emirdağ’ı ziyaret etmek istiyorum. Adayımız Özpolat’a ve ekibine tam destek veriyorum.”dedi.

Demokratik Sol Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat:”Değerli başkan, belediyeciliğin markası Büyükerşen bizleri çok sıcak karşıladı. Mütevazi kişiliğiyle bizlere bazı öğütlerde bulundu. Bizim projelerimiz belediyeciliği markası Büyükerşen destekli… Emirdağ’a yapılacak olan projeler için görüşlerini bizlerle paylaştı.”dedi.

Belediyeciliğin Markasından Özpolat'a Destek - Emirdag.gen.tr

  • Okunma: 3050

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • uGuR

    İşte Baskan Budur Abi..
    Gelecegi gören gelecege yon veren bi baskan adayı emirdagimiz için dogru bi karar umarım hayırlısıyla baskanım o koltukta sen olucaksın ınsanlar anlıycaklarkı 30 mart sabahı,baskanın kım oldugu gorecek ben ınanıyorum ki sen baskan olduktan sonra emırdag harbıden degısecek ve kımsenın yapamayacagını sen yapacaksın

    DSP av.ibrahım coskun ozpolat HEP DESTEK HTAM DESTEK......

  • Engin Yürük .. .. Agılcık Köyü

    İşte Buya başkan bu emirdagımıza yakısan kültürü deneyimli bilgili bir baskan emirdagına da yakısan bu av.İbrahim Çoşkun ÖZPOLAT ve ekibine saygılar ....Enigin YÜRÜK ..Agılcıklı Genç

  • hamdi taban

    sayin buyuk ersen baskanim sehirden gelenin heybesine bakarlar, gelirken insan biraz emirdagina hediye getirirdi.Mesela deli battalin heykelini yapar gelir elinizden geliyor nasil olsa,bir daha sefere bos olmasin sayin hocam emirdagli hediye aldigi tabagi bos yollamaz oyla doldurur yani. :sad:

  • ayşe

    işte budur, fikir alışverişi yapabilen, her kesimle iletişim kurabilen, kültürlü, soran, sorgulayan bir başkan adayı. Emirdağımıza böyle bir başkan lazım. Yolun açık olsun başkanım.

  • eren erenoglu

    iste buuu geliyoruzzz gumbur gumburr hep destek tam destekk