Belediye'den Kadınlar Günü Etkinlikleri

Haberler / Kültür Sanat

Belediye'den Kadınlar Günü Etkinlikleri

Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde farklı alanlarda hayatımızda yer alan kadınlarımızın eserlerine yer verilecek.

6 Mart 2015 tarihi saat 11.00' de El Emeği Eserlerinin Sergisi ve Pazarı açılacak. Sergide Emirdağlı kadınların evlerinde yaptığı el emeği ve organik ürünleri sergilenecek. Sergi 8 Mart 2015 Pazar günü Saat 17.00’ye kadar açık kalacak ve kadınlar eserleri pazarda değerlendirebilecek.

6 Mart 2015 Saat 19.00 Kadınlar Eşlerini ve Çocuklarını Sinemaya götürecek. Emirdağ Belediye Sinemasında Başrollerini Haluk Bilginer, Özgü Namal , Hümeyra’nın oynadığı GÜNEŞİN OĞLU adlı filmi izleyebilecekler. Film Kadınlara özel olarak 7 mart 2015 Cumartesi saat 15.00’te gösterime girecek.

7 Mart 2015 Cumartesi günü saat: 13.00’te Türkiye de bilinen Emirdağlı kadın yazarlar ve şairler Emirdağ da bir araya geliyor. Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. TAMİLLA ABHASHANLI ALİYEVA’nın moderatörlüğünde, AYŞE ÇEKİÇ YAMAÇ, G.SELDA DAVRAN, HURİYE SARAÇ, RABİA BARIŞ, ŞERİFE GÜNDOĞDU, ZEKİYE DOĞAN katılımları ile gerçekleşecek söyleşi ve imza günü gerçekleşecek.

8 Mart 2015 Saat: 13.00 / 17.00 arası düzenlenecek kadınlar matinesi ve Aile Reisi Kadınlarımızın anılarının da yer alacağı programda Ankaralı sanatçılar eşliğinde eğlence kadınlarımızı bekliyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü bir gün sınırlayamayız, kadınlarımız bizi biz yapma yolunda fedakarlıkları göz ardı edilemez “diyerek, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen etkinliklerde Emirdağlı tüm kadınlarımızı görmek istiyoruz. Üç gün sürecek etkinliklerimizde yine kadınlarımızın birlik ve beraberliği bizleri mutlu ediyor” şeklinde konuştu. Etkinlikler ÜCRETSİZ olup, davetiyeler Kültür ve Sanat Merkezi’nden temin edilebilir.

  • Okunma: 6076

Yorumlar (0)Yorum Yap