Bir Zahmet Söyleyin...

Köşe Yazıları / Şerife Özdemir

Bir Zahmet Söyleyin...

Bize neyi unutturmak istediğinizi bir zahmet söyleyin… Nedir bu mücadele ? Bu kadar düşman ancak büyük Türk ulusuna yakışırdı. Sağdan soldan darbe... Sağımız dost maskesi altında Türk ulusunun altını oyan sözde Türk, özde ise kimliğini kaybetmiş zavallılarla dolmuş. Solumuzda ise kendilerinin çok iyi bildiği ´Faşist´ yaftasını, vatan sevgisi olanlara yapıştırmayı bekleyen tetikçi provokatörler.

Faşist nedir yahu?
Faşist kavramını bu kadar iyi bilen ve tetikte söyleyecek yer arayan gerçek faşistler kimler acaba ? Türk milleti ırkçılıktan tarihi boyunca çok uzak bir millet olmasına rağmen bugün ´Irkçı´ sıfatını bizlere yakıştıran ´fikir kafatasçısı´ ruhsuz zihniyet sahipleri kimler acaba?
Nereye beyler biraz mola verin ?

Acıyorum sizlere..
Piyonluğu ruhunun bütününde meslek olarak hisseden zavallılar , çeşitli hamleler yaparak karşı tarafı mat etmek istiyorlar, aslında kendilerinin ebedi mağlup olduklarını anlamayacak kadar kör, sağır ve bilgisizler üstelik...
Tek bir amaç var…
Ulu önder Atatürk´ün ve Türk ulusunun faşist ve ırkçı olduğu yalanınıdünyaya duyurmak. Yıllar önce Lozan´da, Sakarya´da, İnönü´de,Çanakkale´de, Anafartalar´da kaybettiklerinin intikamını bugün yerliişbirlikçileri ve günümüz Damat Ferit´lerini kullanarak Türkmilletinden almak.

Ama unutulan bir şey var..
80 milyonluk Türkiye´nin ne dilini, ne dinini ne de vatanseverliğini,yüzde beşlik vatan hainliği kontenjanını kullanarak bitiremezsiniz.

Bu uğraş boşuna…
Avrupa´da ise tutturmuşlar ´Soykırımı tanıyacaksın´. Tanımazsan seni her alandan ihraç ederiz´

Buyurun edin beyler....
Avrupa´ya ilk gelenlere ´Kimliğinizi kapıda bırakın´ dediniz de biz mi anlamadık?
O halde bugün Avrupa´nın bize ´haydi köyünüze´ demesi gerekmiyor mu ?

Sözde medeni batının topal ördek gibi aksayan sosyolojik ve ekonomik işleyişinden Türk toplumunun beklentileri yok mu ?

Mesela Türk toplumunun her ferdinin de bir Belçikalı, Alman, İngilizveya Fransız gibi insan hak ve özgürlüklerinden, düşünce ve konuşmaözgürlüğünden yararlanma hakkı yok mu ?

Soykırım çığırtkanlığı yapıp Türkiye´yi ve Avrupa´da yaşayan Türktoplumunu sıkıştırmaya çalışan batının, Ermenilere´de arşivleriniaçmasını söylemesini beklemek ya da ´Kardeşim sen elinde hiçbir belgeyokken bağırıyorsun, ama kendin 1992´de Azerbaycan Türk´ünü canicekatlettin. Van´da, Kars´da ve tüm Anadolu´da Türkleri katlettin´denmesini beklemek Türk toplumunun hakkı değil mi ?

Ama yaşananlar beklentilerimizi herzaman boşa çıkartıyor..

Nasıl mı ?
Bizim yıllardır kardeşçe yaşadığımız Kürt halkı ile ilgili bir sorunumuz yok diyoruz. Onlar var diyorlar

Bizim sorunumuz terör örgütü PKK, bunun sizin de sorununuz olması gerekir diyoruz ?

Siz kucak açıyorsunuz eli kanlı teröriste. Ve hatta ´Gerilla,özgürlük savaşçısı´ diyerek kendi toplumunuzu da yanıltıyorsunuz.

Bizim Ermenilerle bir sorunumuz yok, sorunumuz kendisini emperyalizminkucağına atmış Ermeni diasporası diyoruz. Tarihsel gerçekleripolitikacılar tartışamaz. Bizimkiler ortada, hani Ermeni belgeleri vetarihçileri diyoruz..

´Önce kabul edin sonra tartışırsınız´ diyorsunuz. Toprağımızı seviyoruzdiyoruz. ´Ultra nasyonalist´, ´ırkçı´ diyorsunuz. Atatürk diyoruz:´faşist´ diyorsunuz.
Bayrak diyoruz: ´Bez parçası işte diyorsunuz´.

Şu saydıklarıma bakın....
Buna verilecek tek bir ad var.

´Bir ulusun milli kimliğini, kültürünü, benliğini unutturma ve silme savaşı´

Bizden istediklerinizi neden Avrupa´daki diğer ulus devletlerdenisteyemiyorsunuz. Bu sözde medeni batının çifte standartı değil mi?

Başka bir isim konabilir mi ?
Bu yaşananlara Türkiye´ye demokrasi gelecek diyerek bakan aydınların aynaya bakıp kendilerinden utanması gerekmez mi ?

Vatanı, milleti ve toprağının bütünlüğü için çalışanları ve mücadeleedenleri suçlu olarak görüyorsanız hepimiz suçluyuz. Hepimizi içerikapattırmanız gerekecek.

Tabi ki bir kaç kurma aydın hariç…

Bunları söylediğin zaman da ´Memnun değilsen hadi memleketine´ diyorlar

İnadına burdayız..
İnadına burda hakkımızı arayacağız…

Çünkü biz çılgın Türkleriz...

Saygılar
Şerife Özdemir

  • Güncelleme: 11.01.2009 01:53
  • Okunma: 3906

Yorumlar (6)Yorum Yap

  • Ahmet Alkan

    TURKIYENIN DOGRULARINI YAZAMAYAN KALEMLER SATILMISSA EGER SATILMAYAN KALEMLER TATILEMI CIKTILAR DIYE DUSUNUYORDUM AMA SIZIN GIBI BU DOGRULARI BOYLE CESURCA YAZANLARIDA GORDUGUM ZAMAN MEMNUN OLUYORUM UNLU FLOZOFLARDAN BIRININ SOYLEDIGI GIBI DUSUNUYORUM DEMEKKI VARIM SOZUNUDE SIZ ASMISSINIZ DUSUNDUKLERINIZIDE YAZIYORSUNUZ VAROLMAKTA YETMIYOR DOGRULARI SAVUNMAKTA LAZIM DESTEK VERMEKTE YAZINIZI DESTEKLIYORUM SAYGILAR / AHMET ALKAN BURUKSEL

  • nurten

    cok tesekur ederim super konucmucun bacim backa seze gerek yok insan olan anamicdir bacarilar

  • mehmet

    tebrikler aslan bey demokrat parti üyelerinizle beraber emirdağda güzel şeyler yapacağınıza canı gönülden inanıyorum emirdağa lazım olan aslan sensin inşallah herşey gönlümüzce olur

  • murtaza

    suskunum efendiliğimden dolayı söylenen lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım ADAM mı diye acaba gerçekten adam gibi adamlar mı yönetiyor bu ülkeyi veya biz seçimlerde doğru olanı yapıyormuyuz

  • salim sağlam

    hata baştaki insanlarda değil hata bizlerde onları oraya getiren yalnış insanları seçmemizden kaynaklanan hata hatamızı anladık ama çok geç ama biz yine bunların üstesinden gelebilecek bir ulusuz türk milletiyiz kendini bilen herkese sesleniyorum ki ecdadımızın kim olduklarını hatırlıyalım .....

  • mehmer turk

    ergenekoncular oldukca ulke ve turk bunlara daha cok gebe kalir ERGENEKONA HAYIR !!!