Biz İnandık, Şehirde İnansın!

Haberler / Spor

Biz İnandık, Şehirde İnansın!

Takım ve camia olarak hedefe kilitlendiklerinin altını çizen Sayın, “Biz şampiyonluğa inandık ,şehir de bize inansın istiyoruz”
yorumunda bulundu. Kırmızı -beyazlı takımın antrenörü Engin Sayın,başta Emirdağ olmak üzere tüm şehre mesaj gönderdi

BİZ İNANDIK, ŞEHİRDE İNANSIN
Kırmızı -beyazlı takımın antrenörü Engin Sayın, Emirdağ halkına ve şehre seslenerek takıma destek çağrısında bulundu. Takım ve camia olarak hedefe kilitlendiklerinin altını çizen Sayın, “Biz şampiyonluğa inandık ,şehir de bize inansın istiyoruz” yorumunda bulundu. Afyonkarahisar Süper amatör grupta yer alan ve müthiş bir seri yakalayan ve bunun neticesinde zirveye yerleşen Emirdağpspor, şampiyonluğa kenetlendi. Kırmızı beyazlı takımın yakaladığı ivmede önemli bir paya sahip antrenör Engin Sayın ve yönetim olarak hedefe kilitlenmelerine rağmen, şehirden yeterli desteği göremediklerinden yakındı. Bu konu hakkında şehre ve Emirdağ halkına mesaj gönderen antrenör Engin Sayın, “Biz hedefe giderken, şehrin duyarsızlığı bizi üzüyor. Şehir bayraklarla donatılsın istiyorum. Esnaflar, İş adamlarımız ve Emirdağ bu takıma katkı sağlamalı. Yolun sonunda şampiyon Emirdaği Belediyespor değil, Emirdağ halkı olacak” dedi.

“ŞEHRİN BAYRAKLARLA SÜSLENMESİ BİLE OYUNCULARIMIZ İÇİN BİR MOTİVASYONDUR”
Şampiyonluk yolunda önümüzde 8 hafta var. Hepsine final gözüyle bakıyoruz. Biz şampiyonluğa inanıyoruz. Artık şehrin de şampiyonluğa inanmasını istiyoruz. Esnaflarımız, iş adamlarımız ve Emirdağ bu takıma katkı sağlamalı. Şehrin bayraklarla
süslenmesi bile oyuncularımız için bir motivasyondur, şehri havaya sokar”

  • Okunma: 2828

Yorumlar (0)Yorum Yap