Bizim İşimiz Dedikodular Değil, Projelerimizdir

Haberler / Yerel 2019

Bizim İşimiz Dedikodular Değil, Projelerimizdir

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, seçim çalışmalarına hız verdi. Emirdağ Pazarında tüm esnaf ve alışveriş yapanların elini sıkan ve vatandaşı kucaklayan Başkan Adayı Koyuncu, gördüğü ilgiden memnun.

31 Mart’a kadar çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyleyen AK Parti Adayı Serkan Koyuncu, “Bizim kimseyle en küçük bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz Emirdağ’ı daha ileri götürecek daha gelişmiş ilçeler arasına girmesini sağlayacak hizmetleri verebilmektir” dedi.

İŞİMİZ DEDİKODU DEĞİL, İCRAAT OLACAK
Teşkilat başkanlığı yaptığı zamanlar da dahil, kimseyle şahsi sorununun olmadığını söyleyen AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Koyuncu, “Bizim işimiz dedikodu ile değil, projelerledir. Teşkilat başkanı iken de çok koşturduk, yine koşturuyoruz. Allah’ın izniyle 31 Mart günü seçimleri kazandığımızda da dedikodudan uzak olacağız. Emirdağ’ı kucaklayacak, kavgasız gürültüsüz huzur ilçesi olacağız” diye konuştu.

HAKSIZLIKLARI ALLAH’A HAVALE EDİYORUZ
Seçim boyunca özelikle ev ziyaretleri ve esnaf gezilerini aksatmadan devam ettiğini söyleyen AK Parti Başkan Adayı Serkan Koyuncu, vatandaşlarla tek tek ilgilendiklerini, dert, sıkıntı ve talepleri not aldıklarını söyledi. Başkan Adayı Koyuncu, “Seçim sürecinde bize yapılan haksızlıklar olmuyor mu? Biz temiz siyaset yapıyoruz, dürüst siyaset yapıyoruz. Bize yapılan haksızlıkları Allah’a havale ediyoruz. Şunun bilinmesinde yarar görüyorum. Biz belediye seçimlerini kazandığımızda hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bize oy veren ya da vermeyen herkesin derdine koşacak, herkesin derdine derman olacağız” dedi.

  • Okunma: 2008

Yorumlar (0)Yorum Yap