Bu Çocuklar Sizi Unutmaz; Teşekkürler

Haberler / Güncel

Bu Çocuklar Sizi Unutmaz; Teşekkürler

Emirdağ Kaymakamlığı ve Emirdağ Belediyesi işbirliğiyle kahramanlıkları yeni nesile tanıtmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Emirdağ'da eğitim gören tüm ortaokul ve lise öğrencileriyle Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren" adlı film Afyonkarahisar merkezde bulunan bir sinema salonunda izleniyor.

17-21 Ocak tarihleri arasında tüm gün boyunca devam edecek seanslarda Pazartesi günü Davulga Beldesi'nde bulunan öğrenciler ile Emirdağ Merkezden proje İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi.

Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'in kahramanca verdikleri mücadeleyi dikkatle izleyen öğrenciler, filmi izlemekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek
filmi izlemelerini sağlayan Kaymakam Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür ettiler.

Gençlere yönelik proje ve etkinliklere büyük önem verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Serkan Koyuncu “Bizler bugünün gençlerine sahip çıktığımız sürece ülkemizin geleceğine onlar sahip çıkacaktır. Onlar ne kadar donanımlı ve nitelikli yetişirse gelecekte ülkemizin refah seviyesi o kadar yüksek olacaktır. Projemiz ile hayatında ilk kez sinema ile tanışan öğrencilerimiz de oluyor. Onların heyecanı, ülkemizin yakın geçmişinde yaşanan bu kahramanlıkla ilgili izledikleri ilk sinema filmi olması bizleri gururlandırıyor. Projede emeği geçen başta Kaymakamımız Osman Bilici ve diğer arkadaşlarımıza müteşekkirim.” diye konuştu.

  • Okunma: 1617

Yorumlar (0)Yorum Yap