Cengiz Sağlam Adımlarla Geliyor

Haberler / Siyaset

Cengiz Sağlam Adımlarla Geliyor

2019 yılında yapılması planan genel seçimler 24 Haziran 2018 tarihine alınmıştı. Siyasetçiler yapılacak genel seçimlere hazırlanırken diğer hazırda bekleyen kesimi ise bürokratlardan oluşuyor. Bulundukları kurumlardan milletvekili olma kararıyla ayrılmaya hazırlanan bürokratlarda yavaş yavaş hazırlıklar başlıyor.

Bir ayrılık haberi Ankara'dan geldi ve Emirdağlı bürokrat Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimde milletvekili adayı olmak için TBMM Genel Sekreterliğine dilekçesini sundu. Dilekçesinin ardından bir bildiri yayımlayan Sağlam, Türkiye'ye konulacak her tuğlada bizlerin de katkısı olması için Ankara'dan yola çıkıyorum, dedi.

İşte Cengiz Sağlam'ın yaptığı açıklama;


“Değerli Afyonkarahisarlı Hemşerilerim, Dostlarım!

Makamımız ne olursa olsun bulunduğumuz her konumda işimizi en iyi şekilde ve toplumun değer yargılarıyla çatışmadan bilgimizi, tecrübelerimizi, kendi ideolojimizi demokrasi kuralları çerçevesinde topluma anlatarak yapmak zorundayız. Çatısı altında görev yapmaktan her daim onur duyduğum Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 1991 yılından beri Afyonkarahisar adına koşturduk ve mücadelemizi milletimiz adına yaptık. Tarafıma tevdi edilen görevlerin her aşamasında hemşerilerim, ailem ve yakın çevrem olmak üzere toplumun hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak mücadelemi gerçekleştirdim. Görevlerim sırasında millet sevdası yolunda kavga etmeden, önyargısız ve hoşgörü çerçevesinde her daim sizlerin yanında oldum.

Hizmet sevdamız yolunda Kasım 2015’te gerçekleştirilen genel seçimde AK Parti’mizden Afyonkarahisar Milletvekili Adayı olarak siyasi mücadelemizi gösterdim. TBMM’de 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı dimdik mücadelemizi verdim. Milletimize her alanda daha fazla hizmet verebilmek ve büyüyen Türkiye’ye konulacak her tuğlada bizlerin de katkısı olması için 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimlerde milletimin vekili olarak hizmet etmek için Ankara’dan Afyonkarahisar’daki dostlarımızla, gurbetteki hemşerilerimizle bir araya gelmek için yola çıkıyorum.

Bizler seferden sorumluyuz, zafer Cenab-ı Allah’ındır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Cengiz Sağlam.”

  • Okunma: 5308

Yorumlar (7)Yorum Yap

  • orhan Çivrilli

    Hayırlı olsun.

  • sena koyak

    Emirdağ belediye başkanımız ve tüm siyasi parti temsilcileri cengiz sağlam beyı destekleyerek bu defa emirdağımızdan bır mılletvekılı çıkarak yıllardır çekmış olduğumuz özlemı sonlandıralım.

  • alp kılıç

    inşallah seçilirsin TBMM ye-- EMİRDAĞLILARIN ANKARADAKİ TEK TEMSİLCİSİ YARDIMCI OLAN İŞLERİNİ YAPAN MİLLETVEKİLİĞİNİ FAZLASIYLA HAK EDİYORSUN EMİRDAĞIMIZA VE ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

  • Şerife KOCA

    KIYMETLİ HEMİŞERİM HAYIRLI OLSUN

  • yamaç ailesi

    Arkadaşım yamaç ailesi olarak her ne gerikoyorsa yapmaya hazırız.Başarıların daim olsun..

  • sedat

    yıllardır Emirdağ milletvekili çıkaramıyor adatlarımız ıse son sıraya koyuluyor.Bu defa ilk üçde sıra verilmezse AKP asla oy vermem.Oy istıyorse Cengiz sağlam ilk 3 de yer almalı.artık Emirdağ basamak değil-milletvekili istiyor.Afyon da geçen seçimde yapılan başarı ortada bu defa ilk 3 de yer verilmeli kesinlikle...

  • bu sefer seçilecek

    sayın cengiz sağlam sen vekil olmayı çoktan hakettın insaallah bu donemde secılrek hem emirdagın vekıl özlemini bıtıreceksın hemde emirdağa daha cok hızmet gelecek
    cunku vekıl cıkaran ılçelere baktıgımızda oralara daha cok hızmet gıtmıstır bu her zaman boyledır
    onemlı olan destek verıp kendı hemşehrimize endı evladımıza sahıp çıkıp desteklemektir
    Allah yardımcın olsun CENGIZ SAĞLAM
    ülkemiz ve emirdağımız için hayırlısı olsun