Cengiz Sağlam'dan Koyuncu'ya Destek

Haberler / Yerel 2019

Cengiz Sağlam'dan Koyuncu'ya Destek

Adalet ve Kalkınma Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu'ya destekler artarak devam ediyor. Emirdağ Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde bir araya gelen partililer AK Parti'nin ve Serkan Koyuncu'nun arkasında olduğu mesajını veriyorlar.

17 Şubat Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış programı ve mitingine kalabalık bir grupla giden AK Parti Emirdağ İlçe Teşkilatı, miting akşamı mini bir miting de AK Parti Emirdağ Seçim Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Meclis Başkan Müşaviri olarak görev yapan hemşerimiz Cengiz Sağlam, Serkan Koyuncu'ya desteğini göstermek için seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.

Geçtiğimiz dönem AK Parti'den Milletvekili Adayı olan Cengiz Sağlam, Serkan Koyuncu'nun daima yanında olduğunu, Emirdağ'da AK Belediyeciliğin, gönül belediyeciliğinin özlendiğini dile getirdi. Mini bir miting havasında geçen konuşmalardan sonra Cengiz Sağlam, Emirdağ'ın kazananı Serkan Koyuncu hayırlı olsun, dedi.

Konuyla ilgili AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu şunları kaydetti; "Çok güzel ve kalabalık geçen bir Cumhurbaşkanımızın mitinginin ardından Emirdağ'da milletvekili adayımız, TBMM'deki temsilcimiz Cengiz Sağlam abimizin ziyareti bizleri mutlu etti. Sahada çalışan kardeşlerimizin destekleri, Seçim Koordinasyon Merkezi'mizi dolduran hemşehrilerimizin destekleri, büyüklerimizin destekleri bizim için önemli... Emirdağımız kararını hükümetten yana verdiğini hissediyoruz. Projelerimize ilgi güzel, ev toplantılarımızda projelerimiz beğeniliyor. En kısa zamanda projelerimizi hemşerilerimize basın ve sosyal medya üzerinden yapacağımız yayınlarla duyuracağız." dedi.

  • Okunma: 2135

Yorumlar (0)Yorum Yap