Cengiz Sağlam'dan Teşekkür

Haberler / Seçim 2007

Cengiz Sağlam'dan Teşekkür

Afyonkarahisar Millet Vekilliği Aday adayı döneminde AK parti Teşkilatlarımızın, Belediye başkanlarımızın, İl genel Meclis Üyelerimizin, Belde ve Gençlik Kollarımızın, Mahalle ve Köy Temsilcilerimizin, Muhtarlarımızın, Demokratik Kitle Teşkilatlarımızın, Yurt Dışındaki Hemşerilerimizin, Afyonkarahisar halkımızın tarafıma göstermiş olduğu yakın ilgiye ve desteklerine teşekkür ederim. Emirdağ Ak Parti Teşkilatının ve Belediye başkanımızın Aday adaylığı aşamasında şahsıma göstermiş oldukları samimi destek ve gayretlerinden dolayı ayrıca Teşekkür ederim.
Dün olduğu gibi bugün ve yarın yine tüm çok kıymetli Hemşerilerimize Ankara’da her zaman kapımız sonuna kadar açıktır. Bu can bu tende olduğu müddetçe, bu beden bu canı taşıdığı müddetçe hizmet aşkımız ve şevkimiz sürecektir.
Hiç kimseye küskün, kırgın ve dargın değilim. Cenab-ı Hak hakkımızda inşallah böylesini hayırlı eyler düşüncesi ile bu seçimlerimizin Ülkemize Milletimize ilimize ilçemize köylerimize hayırlı olmasını dilerim. Her şey Türkiyemiz için, her şey Afyonkarahisarımız için her şey Emirdağımız için Memleket ve Hizmet Sevdamız Devam edecek dedi.

  • Güncelleme: 10.04.2009 01:38
  • Okunma: 2535

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Bruce Lee

    'can bedenden cıkmayınca' dırın dırrrıın dırın
    bence başladığın yerden devam etmeliydin her zaman kazanan takıma oynayınca kazanılmıyor, ama emirdağ senin gibi bir vekil kazansaydı çok şanslı olacaktı inşallah bir dahaki sefere