Cenk Tosun Transferinde Emirdağlı Damgası!

Haberler / Spor

Cenk Tosun Transferinde Emirdağlı Damgası!

"Dünyadaki tüm önemli olayların bir yanında mutlaka bir Emirdağlının parmağı vardır!" sözü gerçek olmaya devam ediyor. Kudüs'te yaşananlara tepki göstererek İsrail tarafından gözaltına alınan 2 Türk'ün Emirdağlı çıkmasının ardından dünya spor kamuoyunun gündemine oturan Beşiktaş'tan İngiliz Everton kulübüne transfer olan Cenk Tosun'un menajerinin Emirdağlı Ceylan Çalışkan olması dikkatleri yeniden Emirdağ'ın ve Emirdağlıların üzerine çekti.

Geçtiğimiz gün İngiliz kulübü Everton, Beşiktaş'ta oynayan Cenk Tosun'un transferini resmen açıkladı. Cenk Tosun ve menejeri Emirdağlı Ceylan Çalışkan Everton logosu önünde böyle poz verdi. Cenk Tosun bu transferle şimdiye kadar Türkiye'den yurt dışına giden en pahalı futbolcu oldu.

Dünyaca ünlü futbol menajeri Ceylan Çalışkan kimdir?
27 Aralık 1965 tarihinde Emirdağ’da doğdu. İlkokulu 4. sınıfa kadar Emirdağ’da okuduktan sonra ailesiyle birlikte Belçika Anwers’e yerleşti ve öğrenimine orta sona kadar burada devam etti, daha sonra Brüksel’de lise öğrenimini tamamladı. Okuldan sonra kısa bir dönem Belçika’da ve Eskişehirspor’da futbol oynadı. 1995 yılında profesyonel menajerlik hayatına başladı. Ayrıntılar için tıklayın...

  • Okunma: 6544

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Veli Keskin

    İsmini bilmediğim güzel kardeşim.Peki sen çivi çaktın mı? Sonra bu kardeşimizin Emirdağa birşey yapıp yapmadığinı biliyormusun?Lütfen hemen elinde çamurla saldırma.Ceylan kardeşimizin Emirdağın ismini duyurması bile yeter.

  • Öz emirdağlı

    Emirdağa bi çivi çakmış mı bi sorun bakalım. Öyle poz vermesi değil