Cennet Home Concept, Emirdağ'da Açıldı!

Haberler / Ekonomi

Cennet Home Concept, Emirdağ'da Açıldı!

Emirdağ’da 14 yıldır mobilya sektöründe hizmet veren Halit Aydın, “Cennet Home Concept” isimli showroom mağazasını hizmete açtı. Suvermez yolu üzerinde Dadaş Mobilya olarak da hizmetlerine devam eden Halit Aydın, İnkılap İlkokulu karşısında bulunan yeni konsept mağazasıyla Emirdağ’da mobilya sektörüne yeni bir hava getirdi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.İbrahim Aktepe, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük ve davetlilerin katılımıyla bir açılış gerçekleştirildi. Yapılan açılışın kurdele kesiminin ardından misafirler konsept mağazada yeni ürünleri yakından görme fırsatı buldular.

Emirdağ’da mobilya sektörüne yeni bir hava katan Halit Aydın şunları kaydetti; “Türkiye’de ilk yaylı yatak üreten firma olan Cennet Mobilya ürünleri artık Emirdağ’da! 14 yıldır Emirdağ ve yöresinin mobilya ve halı sektöründe Dadaş Mobilya olarak hizmet veriyoruz. 1965 yılından veri mobilya sektöründe hizmet veren Cennet markasını da bünyemize katarak siz değerli hemşehrilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Yeni ev konsepti mağazamız Cennet markası, İnegöl Mobilya ve aksesuarları ile yeni mağazamızı hemşehrilerimizin hizmetine açtık.” Dedi.

Cennet Home Konsept yetkilisi Halit Aydın sözlerine şöyle devam etti; “Bunun yanı sıra gurbetçi hemşehrilerimize yönelik de hizmetlerimizi genişlettik. Bundan böyle gurbetçi hemşehrilerimizin Emirdağ’daki Cennet ve Dadaş Mobilya mağazalarımızdan seçmiş oldukları ürünleri tüm Avrupa ülkelerindeki evlerine de gönderim sağlıyoruz” dedi.

  • Okunma: 3748

Yorumlar (0)Yorum Yap