Çetinkaya-Demiral Emirdağ'daydı!

Haberler / Genel 2015

Çetinkaya-Demiral Emirdağ'daydı!

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya Emirdağ’da seçim çalışmalarına devam ediyor. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Çetinkaya’ya Emirdağ’da büyük ilgi gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Fatih Çetinkaya ve Abdil Demiral’ı Emirdağ bağrına bastı. Demiral ve Çetinkaya’ya eşlik eden Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, İl Genel Meclisi Üyesi Recep Çelik, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, MHP Emirdağ İlçe Yönetimi, MHP İlçe Kadın Koordinasyon kurulu üyeleri, MHP Milletvekili Aday Adayı Selcen Karaer, Ülkücü İşçiler Temsilcisi Çetin Yıldırım ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleşen Emirdağ ilçesi seçim ziyaretleri devam ediyor.

KARGIN MHP ADAYLARI İLE EL ELE
Seçim çalışmaları kapsamında çalışmaları ile takdir toplayan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ı ziyaret eden heyet burada karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak beraber yemek yediler. Çetinkaya, Emirdağ’a yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Kargın’a teşekkür ederek’’ Emirdağ tarihi boyunca böyle bir hizmet aşkı ile çalışan belediye başkanına sahip olmamıştı. Emirdağ hak ettiği hizmeti mevcut iktidar döneminde alamamışken, Başkan Kargın döneminde alacaktır’’ dedi.

MİLLİ İTTİFAK ADAYINA BAŞARILAR DİLEDİ
Çetinkaya, seçim çalışmaları sırasında karşılaştığı Milli İttifak Milletvekili Adayı Halit Kuş’a başarılar diledi. Çetinkaya ‘’ Güzel bir ortamda kardeşçe bir seçim sürecinin kazasız belasız atlatılmasını temenni ediyorum. Şahsınıza ve partinize seçimlerde başarılar dilerim ‘’ dedi.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ
Çetinkaya’ya Emirdağ ilçesinde yaptığı seçim çalışmaları sırasında vatandaşlar dert yandı. Vatandaş’’ Geçim sıkıntımız hat safhada, tarlada ürettiğimiz ürünler para etmiyor, mazota gübreye para yetiştiremiyoruz, tarlam evim traktörüm bankada ipotekli ne yapacağımı bilemiyorum. Allah rızası için bizlere bir çare bulun, sizlere güveniyoruz. Ak partiye verdiğim oylar haram olsun bizleri perişan ettiler’’ diyerek tepkisini dile getirdi.

ÇETİNKAYA ‘’ BU ZULÜM BİTECEK’’
Çetinkaya vatandaşlarının isyan ettiği, geçim sıkıntısı yüzünden perişan olduklarını ifade ederek ‘’ Ey hükümet vatandaşın haline bir bakın. Patates ithal, saman ithal, tohum ithal, hayvan ithal benim köylüm ne ile geçinecek. Çiftçiye vurduğunuz darbeyi 8 Haziranda başınızda hissedeceksiniz. Siz saraylarda saltanat sürmeye devam edin, gün gelecek mahkemelerde ülkeyi nasıl soyup soğana çevirdiğinizi anlatırken bir birlerinizi suçlayıp, yerin dibine geçeceksiniz. Bu millet nasıl sizi iktidar yaptıysa, yeri geldiğinde siyasetin en derin çöplüğüne atmasını da bilir ’’ dedi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3168

Yorumlar (0)Yorum Yap