Ceylan Çalışkan'dan Emirdağ Yorumu

Haberler / Spor

Ceylan Çalışkan'dan Emirdağ Yorumu

Dünyaca ünlü Türk futbol menajeri Emirdağlı Ceylan Çalışkan, A Spor'da katıldığı Takım Oyunu programında Ender Bilgin'e konuk oldu. Erman Toroğlu ile birlikte katıldığı programda Türk Futbolunun mevcut durumunu ortaya koyan Ceylan Çalışkan önemli noktalara parmak bastı.

Emirdağlı futbolcu menajeri Ceylan Çalışkan şunları kaydetti; "Hayatımızı futboldan kazanmış insanlarız. Kulüplerimizin eksikliğini söylememiz gerekir. Futbolumuz iyi olsun, dürüst olsun isteriz. Bizim bütün kulüplere uzaklığımız aynıdır. İyi yönetilsin, batmasın! Bir sürü kulüp batmak üzere, Türk futbolu batmak üzere! Milli takımımız başarılı olsun. Benim hayalim Türk milli takımı Avrupa Şampiyonu olsun, Dünya Şampiyonu olsun. Benim hayalim de budur. Ben Türk Milli Takımını tutarım bir de kendi memleketim Emirdağ Spor'u tutarım." dedi.

Program moderatörü Ender Bilgin de Belçika'daki o meşhur sözleri programda dile getirerek; "Emirdağ mı Büyük, Türkiye mi Büyük diye halen soruyorlar!" diyerek Emirdağ'ın Avrupa'daki önemli bir yer olduğunu sözlerine yer verdi. Erman Toroğlu'nun da yer aldığı program ciddi reyting aldığı öğrenildi.

Video

  • Güncelleme: 06.07.2020 22:39
  • Okunma: 5848

Yorumlar (0)Yorum Yap