CHP, Bu Seçim Tarihe Geçecek!

Haberler / Genel 2015

CHP, Bu Seçim Tarihe Geçecek!

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Dr. Mehmet Ecer ve Bekir Kasap kol kola girip gezmedik köy, kasaba, ayak basmadık ilçe bırakmayarak, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer ve Bekir Kasap gittiği her yerde coşkuyla karşılanıyor. Seçim ziyaretlerine tam gaz devam eden Dr. Mehmet Ecer ve Bekir Ksap Bolvadin İlçesine bağlı Kemerkaya, Dişli ve Özburun beldesine giderek vatandaşların sorunlarını da dinleyip görüş alışverişinde bulunuyor. 7 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimlere odaklanan Ecer ile Bekir Kasap, ziyareti sırasında köy sakinleri tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde güler yüz ile karşılanarak vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştı. Ziyaretlerinde köy sakinleriyle toplantı yapan Ecer, yaptığı konuşmasında vatandaşlardan destek istedi. Meclise iki kişi gitmek istediğine vurgu yapan Ecer, “7 Haziran dönüm noktası” diye konuştu.

“BU SEÇİM TARİHE GEÇECEK”
Kemerkaya köyünde köyü kahvehanesinde seçim çalışmaları kapsamında köylülerle görüşen CHP Milletvekili Adayı Bekir Kasap ise konuşmasında, “Öncelikle, bu akşam bizlere ev sahipliği yaptığınız için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Biliyorsunuz 7 Haziran'da seçimler var. Yapılacak olan bu seçimler gerçekten hepimiz için önem arz ediyor. 7 Haziran'daki seçimler bu ülkenin dönüm noktası olabilecek bir seçim olarak tarihe geçecek. 7 Haziran tüm vatandaşlarımızın kullanabilecekleri son şanslarıdır. Bu şansı iyi değerlendirmemiz lazım. Yani; ülkenin içinden geçtiği bu süreci çok iyi değerlendirerek, hem kendi sıkıntılarımız, hem de ülkenin kendisi açısından yaşadığı sıkıntıların farkına vararak, 7 Haziran' da sandığa gittiğimizde değişimden yana bir oyunuzu kullanmanızı rica ediyorum” diye konuştu.

  • Okunma: 2629

Yorumlar (0)Yorum Yap