CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayını Buldu Gibi...

Haberler / Siyaset

CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayını Buldu Gibi...

Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimler aday belirleme heyeti Afyonkarahisar’da çalışmalarına başladı.

Heyet üç gün boyunca Afyonkarahisar merkez ve ilçelerin adaylar ve halkla görüşerek temayül yaptı. Yerel seçimler aday belirleme heyetinde Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent ve Aydın Özer Antalya Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlun’dan oluştu.

Tüm Türkiye’de yapılıyor

Heyet dün CHP İl binasında basın açıklaması yaparak Afyonkarahisar’da yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Parti Meclis Üyesi Ayça Taşkent: “ 29 Mart 2019 yerel seçimlerin de partimiz yerel yönetimleri belirleme aşamasında çalışmalar yapmaktadır. Bugünde tüm Türkiye genelinde milletvekillerimiz parti meclis üyelerimiz değişik illerde bu toplantıları gerçekleştirmektedir. Bugün ilçelerde iki gün bir çalışma sürecimiz olacak ilçelerde merkezde önce sivil toplum örgütleri ziyaretimizi yapacağız partilerimizin belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarını yapacağız ve sorunlu yerlerimiz varsa uygun olan yerlerimiz varsa değerlendirilmeler de bulunacağız.”dedi.

Herkesimin fikrini alacağız

Parti Meclis üyesi Aydın Özer de : “Türkiye’nin 44 ilinde bu çalışmayı yürütüyoruz bugünde Afyon’dayız sivil toplum kuruluşlarını ve toplumun bütün paydaşlarıyla beraber fikir alışverişinde bulunacağız. Artık bu önümüzde ki seçimleri yeni bir başlangıç olarak görüyoruz yeni bir yapılanma sosyal belediyecilik anlayışının yerleştiği toplumun bütün kesimlerinin mutlu yaşadığı diğer soysal demokrat belediyelerde olduğu gibi Türkiye’nin 81 ilinde de sosyal belediyecilik anlayışını uygulamaya getirmeye çalışacağız. Her yerde idealıyız çok pırıl pırıl adaylarımız gelecek Afyonda da iddialıyız. Afyon da demokrat bir belediyeyi oturtmak istiyoruz.”dedi.

Emirdağ'dan da katılımlar oldu
Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Recep Özer ve yönetiminin de katıldığı toplantıda CHP'nin Emirdağ Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen isimler de değerlendirildiği öğrenildi. Emirdağ Belediye Başkan adaylığı için öne çıkan isimlerin başında ise Avukat İsmet Güler, Eczacı Osman Çınar Durmaz, Eczacı Nurettin Yılmaz ve Avukat İbrahim Coşkun Özpolat'ın olduğu alınan bilgiler arasında...

  • Güncelleme: 21.10.2018 22:50
  • Okunma: 4772

Yorumlar (0)Yorum Yap