CHP’li Köksal, Emirdağ’ı Ziyaret Etti

Haberler / Güncel

CHP’li Köksal, Emirdağ’ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, koronavirüs salgını sürecinde vatandaşları yalnız bırakmayarak ilçe, belde ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Milletin vekili olarak vatandaşın yanında olduğunu kaydeden Köksal, "Saray hükümeti her zamanki gibi ekonomik olarak temelden sarsılan vatandaşı görmezden geliyor. Fedakarlıkta bulun denilen vatandaş, evine ekmek götüremiyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP İl, Emirdağ İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sosyal mesafe kurallarına büyük titizlik göstererek, Emirdağ İlçesi ile ilçeye bağlı Suvermez, Yenikapı, Hamzahacılı köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek istek, talep ve sıkıntıları dinledi.

VATANDAŞ EKONOMİDE TEMELDEN SARSILDI..!
CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal, ilk olarak beraberindekilerle birlikte Emirdağ İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Koronavirüs salgınının Türkiye'de olduğu gibi bütün dünyada da etkisini gösterdiğini ve göstermeye de devam ettiğini kaydeden Köksal, "Salgın sürecinde çok sayıda vatandaşımızı kaybettik, hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Bu süreçte zor şartlar altında başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere görev yapan birçok meslek mensubu vatandaşımız var hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ancak pandemi sürecinde esnaf, çiftçi, işçi, emekli, sanayici, gazeteci toplumun tüm kesimleri ekonomik olarak temelden sarsıldı. Yüz binlerce işyeri kapanırken yüz binlerce işçi çalışmadı. Salgın nedeniyle evinde otur denilen vatandaşa AKP ne yaptı? Esnafın dükkan kirasını mı, vergisini mi ödedi, vatandaşın ev kirasını mı, kredi kartı borcunu mu, tüketici kredisi borcunu mu ödedi? Vatandaşı, esnafı, çiftçiyi, sanayiciyi emekliyi kaderine terk etti. Sosyal devletin gereğini yapmadılar. Sözde sosyal destek yardımları ile vatandaşa destek olmak yerine borç vermeyi tercih ederek, her zaman olduğu gibi kendi yandaşlarını kayırdılar." diye konuştu.

DON OLAYI NEDENİYLE ZARAR GÖREN EKİLİ ALANLAR, TÜM TÜRKİYE’NİN MİLLİ SERVETİDİR…
Daha sonra beraberindeki partililerle birlikte Emirdağ İlçesi'ne bağlı köyleri ziyaret eden Köksal, "Çiftçilerimizin durumu ortada, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren çiftçilerimiz aynı zamanda geçtiğimiz haftalarda yaşanan don olayı yüzünden maalesef büyük zarar gördüler. AKP çiftçimizin feryadına kulak tıkadı. Don olayı nedeniyle zarar gören bu ekili alanlar sadece çiftçimizin değil, tüm Türkiye'nin milli servetidir. AKP milli servetin yok olmasına göz yumuyor bu asla kabul edilemez. Çiftçilerimizin feryadına kulak tıkayanlara inat biz çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Köy ziyaretlerimiz de yaşanan bu duruma bizzat şahit oluyoruz. Tarımsal üretimin devamı için çiftçilerimiz desteklenmeli. Fakir fukara evine ekmek alamazken, Saray Hükümeti bunu görmezden gelmeye devam ederek, sözde sosyal yardım ödemesini de, dernek ve vakıfların belirlediği ailelere ödedi. Her zamanki gibi fedakarlıkta bulunan vatandaşlarımızın oturdukları yerde borçları arttı. Ama devleti soyan rüşvetçiler yandaşlar her zaman olduğu gibi köşeyi dönmeye devam ediyor. Milletin vekili olarak bizler tüm vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görerek, dinleyerek bunları dile getirerek çözüme kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

BAYAT İLÇE YÖNETİMİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
Milletvekili Av. Burcu Köksal, daha sonra geçtiğimiz hafta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden CHP Bayat İlçe Başkanı Mehmet Ali Üstün’ün vefatından dolayı ilçe yönetim kurulu üyelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

  • Güncelleme: 14.06.2020 19:53
  • Okunma: 5597

Yorumlar (0)Yorum Yap