CHP'li Vekillerden Emirdağ Ziyareti

Haberler / Siyaset

CHP'li Vekillerden Emirdağ Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer ve beraberindeki 32 milletvekili 3 Şubat 2021 Çarşamba günü halkı dinlemek üzere Afyonkarahisar’a geldi. Çarşamba günü basın toplantısı sonrasında hep birlikte Cumhuriyet Meydanı’na geçen CHP’li vekiller burada Utku Anıtı önünde buluşarak Atatürk’e saygılarını sundular. Afyonkarahisar’daki programın ardından ilçelere dağılan CHP’li vekillerden 3 tanesi de ilçemize gelerek ilçemiz esnafını dinlediler.

3 VEKİL EMİRDAĞ’DA ESNAFI ZİYARET ETTİ
CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol dün ilçemize gelerek ilçemiz esnafını ve halkını dinledi. Perşembe günü saat 11 civarında ilçemize gelen milletvekilleri burada CHP
İlçe Başkanı Barış Can ve CHP’liler tarafından karşılandı. Daha sonra ilçemiz Sobacılar Sokağı’ndaki esnafları ziyaret eden vekiller, esnaflara “bir talebiniz, bir ihtiyacınız var mı” diye sordular. Bu dönemde esnafın işlerinin düştüğünü hatırlatan vekiller esnaflarla bir süre sohbet ederek hal, hatır sordular.

Esnaflara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ileten vekiller Sobacılar Sokağı’ndan sonra Çınar Düğün Salonu’na geçerek burada birer konuşma yaptılar. Milletvekilleri daha sonra ilçemizdeki sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek taleplerini ve sorunlarını dinlediler.

  • Okunma: 1666

Yorumlar (0)Yorum Yap