CHP'lileri Seçim Büroları Almıyor

Haberler / Yerel 2009

CHP'lileri Seçim Büroları Almıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Mehmet Pala Pazar günü yapılacak olan seçim çalışmalarının sonuna gelirken Cumhuriyet Halk Partisi seçim büroları partilileri almamaya başladı. Seçime son birkaç gün kala Cumhuriyet Meydanındaki seçim bürosu önündeki bu kalabalık, siyasi otoritelerce partililerin partilerine sahip çıktığı ve Cumhuriyet Halk Partisinin Emirdağ’da seçimin favorileri arasında bulunduğu olarak değerlendirildi.

29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde halkımıza olan güvenini tekrar yineleyen Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala: "29 Mart 2009 Pazar günü Emirdağ halkı güvendiği adaya Emirdağ Belediyesini teslim edecektir. Emirdağ halkına güveniyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını alacağımızı biliyoruz. Projelerimize inanlara gereken hizmeti vereceğiz. Emirdağ halkından 29 mart günü destek bekliyorum.” dedi.

  • Güncelleme: 27.03.2009 01:13
  • Okunma: 2884

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • heyt be

    yürü be mehmet pala kimtutrseni cengz faln fasa fiso

  • BELCIKADAN

    MEHMET PALA , EMIRDAG'LILARIN TERCIHI OLACAKTIR. BU HALKIN ILGISI ONU GÖSTERIYOR. HALK KIMIN HIZMET EDECEGINI IYI BILIYOR. ADAYLARIN ICERISINDE ; HIC PARAYA VE VITRINE IHTIYACI OLMAYAN TEK ADAY DIYEBILIRIZ. BU EKONOMIK DURUM COK ÖNEMLI. RANT PESINDE OLMADAN, EMIRDAG'A BIR CIVI CAKIP , EMIRDAG'IN DEVAMLI AKILLARDAN SILINMEYECEK ISIM OLARAK EMIRDAG TARIHINE GECMEK ICIN KARSILIKSIZ HIZMETLERI YAPMAK ICIN GÖREVE TALIP OLDUGU ACIKCA BELLI. EMIRDAG'LI MEHMET PALA'YI COK IYI TANIYOR. KISILIGIYLE , SEVECENLIGIYLE VEDE TAVRIYLA HALKIN YAKINDAN TANIDIGI BIR ISIM. SIMDIDEN KUTLUYORUM. PAZARTESI EMIRDAG'IN KESIN BASKANI MEHMET PALA OLACAGINA EMINIM.MEHMET PALA VE EKIBINE BASARILAR. YOLUN ACIK OLSUN.