Çiftçilerimizle Birlikte Hak Arıyoruz

Haberler / Güncel

Çiftçilerimizle Birlikte Hak Arıyoruz

Emirdağ Ziraat Odası’nın davetiyle ilçemizde pancar üretimi yapan çiftçilere yönelik bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, ilçemiz Ziraat Odası Başkanı Öztürk Köycü’nün yanısıra Afyonkarahisar Pancar Kooperatifi Başkanı Abdil Tıkır ve yönetimi, pancar alımı yapan fabrikanın yöneticileri ile birlikte ilçemizde pancar üretimi yapan çiftçiler katıldı.

Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Öztürk Köycü’nün organizasyonu ile bugün öğle saatlerinde Emirdağ Ziraat Odasında gerçekleşen toplantıda; şeker fabrikasının özelleşmesiyle beraber oluşan sıkıntıları ve mağduriyetleri konuşmak ve sorunları ortadan kaldırmak amacıyla çiftçiler, pancar alımı yapan fabrika yöneticileri ve Afyon Pancar Kooperatifi Başkanı Abdil Tıkır ve yönetimi biraraya geldi.

KÖYCÜ : “HER TÜRLÜ HAK ARAYIŞINDA ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Toplantı esnasında bir konuşma yapar ilçemiz Ziraat Odası Başkanı Öztürk Köycü: “Pancar üretimi yapan çiftçilerimizin her türlü hak arayışınızda her zaman oda olarak yanındayız” mesajı vererek; burada aslolan sizlersiniz buyrun söz sizlerin diyerek sözü çiftçilere bıraktı.

İlçemizde pancar üretimi yapan çiftçiler ise yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek , şikayetlerini ilgililere ilettiler. Çiftçiler çözüm için yetkililerden taleplerinin karşılanmasını istediler.

Toplantıya katılan fabrika yetkilileri sözleşme şartlarının iyileştirilmesi için çiftçilerle görüşmelerin devam edeceğini bildirdiler.

İlçemiz Ziraat Odası Başkanı ise süreci yakından takip etmeye devam edeceğini belirterek “çiftçilerimizin her zaman yanındayız” mesajı verdi. Toplantı alınan kararların ardından son buldu.

(Kaynak : Emirdağ Gazetesi)

  • Okunma: 3267

Yorumlar (0)Yorum Yap