Çıldıroğulları'ndan Emirdağ'a Bir Yatırım Daha

Haberler / Güncel

Çıldıroğulları'ndan Emirdağ'a Bir Yatırım Daha

İlçemizin köklü esnaflarından olan Çıldıroğulları Motorlu Taşıtlar Limited Şirketinin, ilçemize kazandırdıkları Traktör Satış, Servis ve Yedek Parça kompleksinin açılış törenine katıldı. Dualarla başlayan açılış programı kurdele kesimiyle devam etti.

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Osman Bilici, “İlçemiz her geçen gün yeni yatırımlarla gelişimini sürdürüyor ve bölgemizin cazibe merkezi olmaya devam ediyor. İlçemizin hem ekonomisine hem gelişimine ve hem de istihdamına olumlu etkiler yaratacak bu denli geniş kapsamlı bir kompleksi açan işletme sahibi Mehmet Cemil Çıldır’a teşekkür ediyor ve yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Açılışta konuşma yapan Belediye BaşkanıSerkan Koyuncu Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi’nin alt ve üst yapısıyla yatırıma açık olduğunu belirterek; "Organize Sanayi Bölgemiz birbirinden kıymetli fabrikalara ev sahipliği yapıyor. Emirdağ büyüyor, gelişiyor. Kadim Şehrimiz Emirdağ'ın büyümesi ve gelişmesi için katkı sunan herkese minnettarız. Bu vesileyle bir kez daha açılışı yapılan Çıldıroğulları Satış merkezin kendilerine, ilçemize hayırlı olmasını diliyor ve hayırlı bereketli kazançlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Çıldıroğulları şirket sahibi Mehmet Cemil Çıldır tarafından düzenlenen açılış programına Milletvekili Ali Özkaya, Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş, MHP İlçe Başkanı Orbay Divrikli, Afyonkarahisar Ticaret Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve çok sayıda davetli katıldı.

  • Okunma: 2227

Yorumlar (0)Yorum Yap