Çilli Mahallesine Söz Verdiğimiz Gibi

Haberler / Güncel

Çilli Mahallesine Söz Verdiğimiz Gibi

Başkan Koyuncu, seçim öncesi vermiş olduğu sözleri yerine getiriyor
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu seçim öncesi halka vermiş olduğu sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bu zamana kadar ilçenin cadde ve sokaklarını adeta bir şantiyeye çeviren Başkan Koyuncu, vatandaşlara daha önceden söz verdiği, Çilli Mahallesine taş parke ve bordür uygulamasının yapımına başlandığını bildirildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu görevini hakkıyla yerine getirerek, Emirdağlı vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor Başkan Koyuncu’nun talimatları ile Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Çilli Mahallesi genelinde başlatılan bordür yenileme ve kilitli parke taşıma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Toplamda 12 bin metrekare olan işin tamamı 10 gün içerisinde biteceği öğrenilirken; Çilli Mahallesi sakinleri de bu kadar kısa bir sürede bu işin yapılarak teslim edileceğinden son derece memnun olduklarını dile getirdiler.

“Bizim derdimiz koltuk derdi değil”
Başkan Koyuncu, “Emirdağ’ımızın yeni yerleşime açılan yerlerine kadar hizmet götüreceğiz. Bizim derdimiz koltuk derdi değil halkımızın bize emanet ettiği bu makamın en iyi şekilde hakkını vererek alnımızın akıyla hizmetlerimize yenilerini eklemektir. Biz tamamen bu amaç ve çaba içerisinde hareket ediyoruz. O nedenle hizmetimizi de hemşerilerimizin refahı ve huzuru için yapıyoruz. Her geçen gün yenilenen bir şehir olan Emirdağ’da tamamlanan projelerimizle hizmetlerimize devam ediyoruz. ” ifadelerini kullandı.

  • Güncelleme: 29.09.2020 14:17
  • Okunma: 2551

Yorumlar (0)Yorum Yap