Cumhur Bayramı'na Böyle Sahip Çıktı(!)

Haberler / Özel Haber

Cumhur Bayramı'na Böyle Sahip Çıktı(!)

Yıl: 2014, Yer: Emirdağ Stadyumu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 91. Kutlamaları

Tüm Türkiye'de olduğu gibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Emirdağ'da kutlandı. Emirdağ İlçe Stadyumu'nda yapılan resmi programa Emirdağ İlçe Protokolü, öğrenciler, öğretmenler ve az(!)sayıda vatandaş katıldı. Bayram kutlama programında her geçen yıl daha da azalan vatandaşlar bu yıl dikkatlerden kaçmadı.

Çeişitli spor oyunları, öğrenciler tarafından hazırlanan programların yanı sıra çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları rağbet görmemeye başladı. Duyarlı vatandaşların tepki gösterdiği bu durum karşısında Emirdağ İlçe Stadyumu tribünlerinde protokol hariç 200'e yakın vatandaş bayramları sessiz bir şekilde izledi.

  • Güncelleme: 31.10.2014 21:13
  • Okunma: 4521

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Cumhur

    Gelmeyenler sonuna kadar haklılar, gelenler ise bin pişmandırlar. İki nutuk iki şiir ile bayram olmaz. Cumhuriyetin yöneticileri bu manzarayı kayıtlardan izleyip yapmadıklarını gözden geçirmeliler ve sonra cumhura davette bulunmalılar. Kimse kusura bakmasın böyle yavan aşı cumhur yemez ,bu davete de icabet etmez. Biz cumhuriyetin yöneticisiyiz diyen ve kendilerinin bu işi daha iyi yaptığını söyleyenlere soruyorum sizin iyiniz bu mudur? Yoksa daha sürprizleriniz var mı?

  • emirdağlı

    yıllar önce oturacak yer kalmazdı dolar tasardı insan kalmamıs emirdağda ruh gitmiş

  • abidin

    bedeva komur, makarna dagitilacak dense ne kadar insan gelirdi acaba