Dadaş Mobilya'dan 10.Yıl Kampanyası

Haberler / Ekonomi

Dadaş Mobilya'dan 10.Yıl Kampanyası

Mobilya sektörünün en beğenilen mobilyalarını müşterileriyle buluşturan Dadaş Mobilya, 10. yılını müşterileriyle özel bir kampanya ile kutluyor. Firma, Emirdağ’da mobilya ve halı sektöründe geride bıraktığı on başarılı yıl için zengin ve geniş ürün yelpazesiyle 10. yıla özel bir kampanya koleksiyonu hazırladı. Dadaş Mobilya, kuruluşunun 10. yılı dolayısıyla gerçekleştirdiği kampanyada, belirli ürünlerin fiyatlarını 2007 senesindeki satış rakamlarına çekti.

“10. Yıl Kampanyası” adı altında yemek odası, yatak odası, oturma grubu, köşe takımı, tv ünitesi ve çeşitli tamamlayıcı aksesuarlardan oluşan özel bir koleksiyon oluşturan firma, buradaki ürünleri 10 yıl öncesinin fiyatlarıyla satışa çıkardı. Stoklarla sınırlı kampanyada ayrıca geleneksel düğün paketi yatak odası, yemek odası, oturma grubu, 6 metrekare halı ve sehpadan oluşan ürünler 6,990 TL’den satışa sunuluyor. Saray Halı ürünlerinin yanı sıra birbirinden farklı desenler ve modellerin olduğu Dadaş Mobilya’da birçok üründe de %50 indirim uygulamasına devam ediliyor.

Dadaş Mobilya yetkilisi Halit Aydın; “10.yıl kampanyamızla 2007 yılındaki fiyatlarımızı yeniden müşterilerimizle buluşturduk. Bu kampanyanın yanı sıra geleneksel hale getirdiğimiz düğün paketimiz de 6.990 TL’den satışa sunduk. Gurbetten gelen müşterilere kazasız belasız memleketlerine gelmelerini ve alışverişlerinde Emirdağ esnafını tercih ederek Emirdağ ekonomisine katkıda bulunmalarını tavsiye ediyoruz. Tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutlar; hayırlara vesile olmasını dileriz.” Dedi.

Video

  • Okunma: 6022

Yorumlar (0)Yorum Yap