Danimarka’dan Emirdağ’a Yardım Ulaştı

Haberler / Güncel

Danimarka’dan Emirdağ’a Yardım Ulaştı

Avrupa’da yaşayan Emirdağlı gurbetçiler, ihtiyacı olduğu her zaman çağrı beklemeksizin hemşerilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Danimarka’nın Odense şehrinde yaşayan Emirdağlı gurbetçiler korona virüs salgınında ve yaklaşan Ramazan ayı öncesinde yardım kolisi kampanyası düzenlediler.

30 yardımsever Odense’de ikamet eden Emirdağlı hemşerilerimiz kendi aralarında ayarladıkları 220 Destek Paketini Emirdağ Belediyesi’ne teslim ettiler.

Her daim ihtiyaç sahibi Emirdağlıların yanında olduklarını ve olacaklarını dile getiren yardımseverler adına konuşan İsmail Altıntaş ve Fadime Çinier; “Doyduğumuz topraklardan, doğduğumuz topraklara her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Karınca kararınca 30 değerli hemşerimizin desteğini Emirdağ Belediyesine teslim ettik. Gönül rahatlığıyla ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştırılacağını biliyoruz.” Dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ise, “Gurbetçi hemşerilerimiz herhangi bir talebimiz olmadan ihtiyaç sahibi hemşerilerimize her zaman sahip çıkmışlardır. Danimarka’dan gelen bu anlamlı yardımları sahiplerine en kısa sürede ulaştıracağız. Allah yardımlarını kabul eylesin.” dedi.

  • Okunma: 4510

Yorumlar (0)Yorum Yap