Davulga'ya Halı Saha Hayırlı Olsun

Haberler / Güncel

Davulga'ya Halı Saha Hayırlı Olsun

Davulga Belediye Başkanı Ergün Erdik göreve geldiği günden bu yana çalışmalarıyla Davulga halkının memnuniyetini kazanmaya devam ediyor. Halka vadettiği projeleri teker teker hayata geçirmeye başlayan Erdik, Davulga’ya Halı saha ve spor alanı yapımı için çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan spor alanıyla ilgili bir açıklama yapan Davulga Belediye Başkanı Ergün Erdik; yapılacak projenin sadece Davulga halkına değil Davulga civarında bulunan köylerin de tercih edeceği bir yer olacağını dile getirdi.

Belediye Başkanı Erdik sözlerine şöyle devam etti; “Seçim dönemindeki vaatlerim sadece sözden ibaret değil, güzel beldemiz Davulga’yı hak ettiği güzelliklerle buluşturacak projelerdi ve bu projeleri teker teker hayata geçirip ,sevgiyle, hoşgörüyle ve Özveriyle çalışarak halkımıza sunacağımızın mutluluğuylayım. Halktan aldığım destekle “Memleket İşi Gönül İşi” diyerek “Gönül Belediyeciliği” anlayışı ile halkımıza en iyi hizmeti vereceğiz. Kapalı Halı Saha projemiz ile Davulga’yı; hem beldemiz hem de civar köylerin spor aktiviteleri yönünden tercih edecekleri bir yer olarak ve hatta genç-yaşlı demeden halkımızın her zaman kullanabileceği bir alan olmasını düşünerek yapıyoruz. Beldemize ve değerli halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Her zaman halkımızın en güzel hizmetlerle buluşmasını sağlayacağız.” dedi.

  • Okunma: 2163

Yorumlar (0)Yorum Yap