Demiral, Bu Hikaye Burada Kalmayacak

Haberler / Siyaset

Demiral, Bu Hikaye Burada Kalmayacak

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı olan Emirdağlı genç avukat Mehmet Emre DEMİRAL, seçim sonrasında bir mesaj yayınladı. Demiral mesajında seçim sonuçlarının memleketimize hayırlı olmasını dilerken; hiç kimse merak etmesin, ne memleket sevdamız, ne milletimize olan aşkımız ne de bu hikâye burada kalmayacak, diyerek yeni dönem için göz kırptı. İşte Av. Mehmet Emre DEMİRAL'ın mesajı;

"Kıymetli Afyonkarahisarlı hemşerilerim, şehrimize hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda şahsımı ve partimizi desteklerinizden ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu süreçte bizlerle birlikte olan; Afyonkarahisar İl Başkanımıza, il yönetimimize, Kaçep’ten sorumlu İl başkan yardımcımız ve kıymetli hanımefendi yöneticilerimize, ilçe başkanlarımıza, ilçe yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, belediye ve il genel meclis üyelerimize, teşkilat mensuplarımıza, sandık kurulu üyelerimize, müşahitlerimize, değerli basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Seçim çalışmalarımız süresince sahada birlikte çalıştığımız tüm ülküdaşlarımıza, dualarını eksik etmeyen analarımıza, babalarımıza, gizli kahramanlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca ve özel olarak ise; kıymetli eşim Sevda hanıma, aileme, Emirdağ ilçe başkanımız ve ilçe teşkilatımıza, Afyonkarahisar İl Ocak Başkanımıza ve il ocak yönetimine, Emirdağ İlçe Ocak Başkanımız Ahmet Mazıbaş ve önceki dönem ocak başkanlarımız Erkan Kuş, Uğraş Sağlam, Hakan Yiyit ve ocağımızın yiğit bozkurtlarına, asenalarına, desteğini esirgemeyen Erkan abime, bizleri evladı gibi bağrına basan Emirdağlı hemşerilerime, Avrupa’nın her yerinden bizleri destekleyen ve bizimle beraber olan gurbetçi hemşerilerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Afyonkarahisarımıza yeniden hizmet edecek olan Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ı tebrik ediyor ve ülkümüze, davamıza ve partimize güç katan, destek veren milletvekili adaylarımıza şükranlarımı sunuyorum. Milletvekili seçim sonuçlarının kentimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm Afyonkarahisar halkına selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bizim hakkımız varsa helal olsun. Sizlerin de haklarınızı helal etmeniz dileğiyle. Allah’a emanet olun. Hiç kimse merak etmesin. Ne memleket sevdamız, ne milletimize olan aşkımız ne de bu hikâye burada kalmayacak!"

  • Okunma: 2232

Yorumlar (0)Yorum Yap