Demiral, Emirdağ'dan Sözü Aldı

Haberler / Genel 2015

Demiral, Emirdağ'dan Sözü Aldı

Milliyetçi Hareket Partisi, 25. Dönem Milletvekili adayı Abdil Demiral seçim çalışmaları kapsamında, memleketi Emirdağ’da halkın nabzını tuttu. Demiral’ı MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz yalnız bırakmadı.

Ziyaretler kapsamında Emirdağ’da birçok mekâna uğrayan Demiral esnafların sıkıntılarını dinledi uğradığı her mekânda esnafların farklı sıkıntıları ile karşılaşan Demiral’a esnaflar sıkıntılarını dile getirdi. Emirdağ senelerdir hak ettiği hizmeti alamıyor bunun sebebi AKP’nin izlediği politikadır. Diyen esnaflar bundan böyle nasıl belediye seçimlerinde AKP iktidarını burada devirip Milliyetçi Hareket Partisinin bayrağını dalgalandırdıysak inşallah bu Milletvekilliği seçimlerinde de Milliyetçi Hareketin bayrağını burada dalgalandırmaya devam edeceğiz dediler.

Demiral’da “Allah Nasip ederse bizler Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak, Emirdağ için Elimizi taşın altına koyduk, bundan böyle Emirdağ için ne gerekiyorsa en iyi yapılacak yeter ki halkımız ve vatandaşlarımız bizleri çıktığımız bu kutlu yolda yalnız bırakmasınlar” Dedi. Demiral daha sonra tek tek esnafları dolaşarak Milliyetçi hareket Partisinin seçim politikasını anlattı. Emirdağlı vatandaşlar ise, Milliyetçi hareket Partisini Emirdağ’da yine birinci parti yapacaklarına söz verdi.

  • Okunma: 3115

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Uğraş SAĞLAM

    Sen Emirdağ'da siyaset üstü birisin amca ömrün boyunca şansın bahtın açık olsun.