Demiral Teşekkür Etti

Haberler / Genel 2015

Demiral Teşekkür Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarını açıkladı ve Emirdağlı iş adamı Abdil Demiral 5. sıradan aday gösterildi. Demiral kendine ait sayfadan bir açıklama yaptı ve teşekkür etti.

"Değerli partili arkadaşlarım, parti dışından şahsıma göstermiş olduğunuz destek için teşekkürlerimi iletiyorum. Herkes gönlünde ki söyler, herkes sevdiği insanı iyi yerlerde görmek ister. Ama bu bir seçimdir.Seçimde gönüllere kulak verilmesini isteyenleri de saygıyla karşılıyorum. Afyonkarahisar için yola çıkan listeye giremeyen arkadaşlarım başta olmak üzere, benimde yer aldığım sıralamadaki aday arkadaşlarıma, Partimizin il ve ilçe teşkilatlarına, MHP'li tüm Belediye Başkanlarıma, özellikle 20 yılın özlemi ile beklenti içine giren partili ve partisiz tüm EMİRDAĞLI HEMŞEHRİLERİME süreçteki katkılarına teşekkür ediyorum. MHP'nin başarısı için elimden geleni yapacağımı herkesin bilmesini isterim. Hürmetlerimi sunarım."

  • Okunma: 3507

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • Şimdi söz bizim

    Cengiz Sağlam yıllardır emek veriyor ama listeye bile kon muyor..
    Demiral siyasette yeni ama MHP ilçe teşkilatı ve belediye başkanı kenetlenerek çok çalıştılar listede iyi bir yer almak için. ama sonuç ortada. despot liderler kimi drse o olacak. chp yine afyonda iyi yaptı kim hakettiyse tabanı oylarıyla belirledi. ŞİMDİ SÖZ BİZİM..

  • demokrasi

    eğri oturun doğru konuşun arkadaşlar. bumu demokrasi ankaradan inme adayları tasdik edeceksen niye seçimlere büsürü para harcıyoz ki diktatörler ne derse o. Bahçeli millete elini öptür gez sen bu millet ÖPMESİNİ İYİ BİLİR

  • yaziktir

    genel kongreyi neden secimden once yapti bu bahceli ?
    OLASI BIR SECIM HEZIMETINDE KIMSE KONGRE ISTEMESIN DIYE .....ADAM SIMDIDEN HAZIR YENILMEYE

  • Hasan TOK

    MHP den başka partiye oy vermedim şimdiye kadar. yalnız bu BAHÇELİ DİKTATÖRLÜĞÜNDEN bıktım. bu nedir yaa halka saygı yok tabana saygı yok ben ne dersem o olsun bu nasıl demokrasi böyle. Bahçeli nin istediklerini noter gibi tasdik mi edeceğiz yok öyle. Bilinçli seçmenler dersinizi verecek...