Demokrat Parti Emirdağ'dan Destek İstedi

Haberler / Genel 2015

Demokrat Parti Emirdağ'dan Destek İstedi

Genel seçimlere 15 günden kısa bir süre kala siyasi parti milletvekili adayları çalışmalarını giderek hızlandırıyor.
Dün, Demokrat Parti 1. sıra adayı gazeteci Dinçay Doğar ve hemşehrimiz Aslan Sayın Emirdağ’da vatandaştan destek istedi.
Doğar ve Sayın ilk olarak Salı Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcı esnafının sorunlarını dinleyerek esnaftan Demokrat Parti’ye destek istedi. Sonrasında adaylar diğer esnafları gezerek diğer esnaflardan da DP’ye destek istediler.

Doğar sonrasında gazetemizi de ziyaret ederek şunları kaydetti: “Demokrasi aslında bir itirazlar silsilesidir. Demokratlık ta bu itirazları yaşama, gündeme taşıma vatandaşın lehine kazanma hamlesidir. Atatürkçülük, din, peygamber, demokrasi kimsenin tekelinde değildir. Gömlek değiştirerek demokrat olduk diye sizlerin demokratik duygularını sömürenler, gördük ; paylaşımda, eşitlikte, zenginlikte, hukukta, sadece kendilerine demokrat oldular. Mahkemelere, hukuka, devlete ve milletin temiz vicdanına Truva atı olarak sızanlar esnafı, köylüyü, emekliyi perişan ederek sınırlarımızı yangın yerine çevirdiler.

ZULÜM KİMSE ABAD OLMAZ
Tek kişilik ve tek adamlık demokratlar istedikleri mahkemeleri kurdular, istedikleri tutuklatmaları yaşattılar, annelerin, evlatların ölümüne sebep olan kendine ait demokrasilerin hâkimleri savcıları oldular. Bizim itirazımız göstermelik demokrasiye ve demokratlaradır. İşte geldiğimiz nokta görülmektedir. Bu iktidarın boynunda yolsuzlar yaftası, geçmişlerinde kendilerini inkâr vardır. Bakın Harun olacaklardı Karun oldular diyen demokrasi sömürücüleri gittiler Karunların yanında genel başkan yardımcısı oldular. Milletin en temiz duygularını ve oylarını sömürenler şimdi ganimetten pay olma, ganimeti paylaşma peşindeler. Zulüm kimse abad olmaz. Ülke zülm altındadır.”

  • Okunma: 2193

Yorumlar (0)Yorum Yap