DEVA Emirdağ İlçe Başkanı, Milletvekili İçin Başvurdu

Haberler / Siyaset

DEVA Emirdağ İlçe Başkanı, Milletvekili İçin Başvurdu

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı iş insanı Alper Kocatürk ve Emirdağ İlçe Başkanı Av. Ahmet Hasmercan 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylıklarını açıkladı.

DEVA Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Av. Ahmet Hasmercan, 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Hasmercan şunları kaydetti: “Kurucusu olmaktan büyük onur duyduğum Demokrasi ve Atılım Partisinden 28. Dönem Milletvekili aday adaylığımı açıkladım. Başvuru evraklarımızı İl Başkanlığımıza teslim ettim. Türkiye’nin hak etmiş olduğu yarınlara inşallah hep birlikte ulaşacağız. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ifade etmiş oldukları gibi Türkiye için demokrasi zamanı. Türkiye için Atılım zamanı. Allah izin verirse memleketime hizmet etmek için elimden gelenin fazlasını yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Yolumuz açık olsun.”

  • Okunma: 1499

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Õmer Osman Topkaya

    Ankaraya gidince emirdağı hatırlar hizmet ederseniz ne mutlu emirdağ hizmet bekler emirdağlı olarakta hak eder.siz emirdağı düşünürseniz emirdağlı her zaman sizin yani azda olacaktir. Başarılar.