Din Görevlileri, Adaçal’da Ağaç Temizlediler

Haberler / Güncel

Din Görevlileri, Adaçal’da Ağaç Temizlediler

Emirdağ İlçe Müftülüğü’ ne bağlı, ilçemiz köy ve mahallelerinde çalışan İmam-Hatipler ve Ekdad Derneği Başkan ve üyeleri, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile birlikte, Emirdağ Kent Ormanı Adaçal mevkiinde gönüllü olarak temizlik yaptılar.

Ormanlık alanda bulunan, daha önce kesilmiş kuru ağaç dallarını ve ormanlık alana atılan cam şişeleri toplayan gönüllüler, “Bu ülke hepimizin ve ülkemizin sahip olduğu yeşil alanları korumak ve sahip çıkmak hepimizin görevi, bizler de üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmak istiyoruz dediler.”

Kaymakam Osman Bilici, “Tüm Türkiye olarak içinde bulunduğumuz zor zamanları atlatmak için böyle güzel bir işe gönüllü olan Din Görevlilerimize içten teşekkür ediyorum. Sizlerin yaptığı bu fedakârlık tüm Türkiye’ ye örnek olacak nitelikte bir olay. Yeşil Vatanımızı korumak için bu ülkenin ferdi olan herkes elini taşın altına koyuyor, elinize, emeğinize sağlık.” dedi.

Kaymakam Osman Bilici ayrıca, ormanlık alanlarda çıkan yangınların büyük çoğunluğunun, atılan cam şişelerden kaynaklandığını ve bu konuda duyarlı olmamız gerektiğini belirtti.

  • Okunma: 1493

Yorumlar (0)Yorum Yap