Dostluğun Ülkesi Olduk

Haberler / Genel 2015

Dostluğun Ülkesi Olduk

AK Parti hükümetlerinin yaptığı düzenlemeler ile ülkenin geleceğine ışık tuttuğunu dile getiren Milletvekili aday adayı Hüseyin Alhan, çözüm sürecinde son aşamaya gelindiği belirterek, “Ülkemiz barışın ve dostluğun ülkesi oldu. Bunu hazdemeyen bazı guruplar ülkemizi zor durumda bırakmaya çalışıyor” dedi.

AK Parti’nin 2001 yılında Afyonkarahisar’da yola çıktığını hatırlatan Milletvekili aday adayı Hüseyin Alhan, bu güne kadar birçok badireyi milletin duası ve desteği ile atlatıldığına işaret etti. Türkiye’nin gelişmesini istemeyen ülkelerin ve bazı yapıların karalama kampanyalarının devam ettiğini söyleyen Alhan, milletin artık böyle şeyleri yutmadığını ifade etti.

Gece gündüz devam

Alhan, “Ülkemizin gelişmesini istemeyen bazı ülkeler ve yapılar maalesef karalama kampanyaları ile ülkemiz de kaos çıkarmaya çalıştılar. Fakat milletimiz bu oyunun farkına vararak, bir kez daha milletinin yanında olan partimizi destekleyerek iktidara taşıdı. İnanıyorum ki 7 Haziran seçimlerinde milletimiz kendisine gece gündüz demeden hizmet eden partimizi yine iktidara taşıyarak yatırım ve hizmetlere ‘Devam’ diyecek. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen ülkemiz, ekonomisiyle ve yaşam standartlarıyla dünyanın en iyi 5 ülkesinden birisi olacağına inanıyoruz. Allah hepimizin yolunu açık etsin” diye konuştu.

Sorunlar çözüme kavuşacak

AK Parti hükümetlerinin akan kanı durdurmak için başlattığı çözüm sürecini milletinde destek verdiğini anımsatan Milletvekili aday adayı Hüseyin Alhan, terör örgütünün silah bırakmasıyla çözüm sürecinin olumlu bir şekilde sonuçlanacağını söyledi. Alhan, konuşmasına şöyle devam etti; “Partimizin başlattığı çözüm süreci çalışmalarında son aşamaya gelindiğini düşünüyorum. Akan kanın durması için mücadele veren hükümetimiz, terör örgütüne silah bırakmasıyla çözüm sürecinin ülkemizin geleceği acısında olumlu sonuçlanacak. Silahlı mücadele ile çözülemeyen terör sorununu Allah’ın izni ile milletimizin duası ve desteği ile bu sorununun kökünden çözüme kavuşacak” dedi.

  • Okunma: 2107

Yorumlar (0)Yorum Yap